REKLAMI GEÇ

ALTAY’LA 20. RANDEVU

ALTAY’LA 20. RANDEVU

Denizlispor bu hafta sonunda karşılaşacağı Altay ile daha önce 19 kez karşılaştı. İlk kez Süper Lig’de 1984-85 sezonunda karşılaşan iki takım hafta sonunda 20. randevusuna çıkacak.

/ DENİZLİSPORHABER / 24 Eylül 2010 Cuma, 17:45

Bank Asya 1. Ligi’nde zirvede bulunan Denizlispor bu hafta zirve mücadelesi veren Altay’ı konuk ediyor. 26 Eylül Pazar günü Denizli Atatürk Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmada Özgüç Türkalp düdük çalacak Yardımcı hakemler ise Ömer Faruk Yeşil ve Nurettin Çiçek.

DENİZLİSPOR DAHA ÜSTÜN
İlk kez Türkiye Süper Ligi’nde 1984-85 sezonunda karşılaşan iki takım hafta sonunda 20. randevusuna çıkacak. Daha önce 18 kez ligde bir kez de Türkiye Kupası’nda karşılaşan her iki ekibin istatistiklerine bakıldığında Denizlispor’un daha üstün olduğu görülüyor.

HOROZ’UN GALİBİYET SAYISI 8
İki takım arasındaki maçların 10’u Denizli’de oynanırken 9’u da İzmir’de sonuçlandı. Yeşil siyahlılar bu güne kadar oynanan karşılaşmalardan 8 galibiyet elde ederken Altay’ın 6 galibiyeti bulunuyor. İki ekip arasındaki 5 maç da beraberlikle sonuçlandı.

HOROZ EVİNDE ALTAY’A KAYBETMİYOR
Denizlispor, Altay karşısında Denizli’de daha önce hiç yenilgi yaşamadı. Denizli’deki 10 maçtan 7 galibiyet çıkaran Horozlar üç de beraberlik aldı. Yeşil siyahlılar rakiplerini en farklı 4-0’lık skorla geçti ve bunu iki kez tekrarladı. Altay ise rakibini en farklı 3-1’lik skorla geçti ve bu başarısını iki kez tekrarladı. İki takım en son 25.10.2005 tarihinde kupa maçında karşı karşıya ggeldi ve Denizlispor bu maçı 2-0 kazandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..