REKLAMI GEÇ

Altıparmak: Sistemi benimseyen kadroyu koruduk

Altıparmak: Sistemi benimseyen kadroyu koruduk

Taraftarın ‘yaşlı takım’ eleştirilerine Teknik Direktör Mehmet Altıparmak’tan yanıt geldi: “İçiniz rahat olsun”

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 30 Haziran 2015 Salı, 12:19

Denizlispor’da geçen sezonki kadronun büyük bölümünün takımda kalması taraftarların ‘yaşlı takım’ kurulduğu yönünde eleştirilerine neden olmuştu. Denizlisporhaber.com’un bu yöndeki sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Mehmet Altıparmak; “Herkes rahat olsun” dedi.

TECRÜBEYE İHTİYACIMIZ VAR
Yeşil siyahlı takımın bu sezonki en büyük avantajını çekirdek kadroyu korumak olarak gösteren Altıparmak, “Geçen sezon özellikle son 8-10 haftada görev alan, sistemi benimseyen oyuncuları kadromuzda tuttuk. Bunların üzerine hemen her bölgeye takviyeler istedim. Gelen her yeni transfer takıma katkı koyacak ve daha güçlü bir takım olacağız. Play-off hedefini ortaya koyduk. Takımda tecrübeli futbolculara ihtiyacımız var” dedi.

ÖRNEKLERE İYİ BAKIN
Yeni sezonda tecrübeli oyunculara büyük güven duyduğunun altını çizen Altıparmak, “Herkes önlerindeki örnekleri iyi incelesin. Şampiyon olan takımlar genellikle tecrübeli futbolculardan kurulu. Benim için yeni transferin ya da eski futbolcunun arasında bir fark yok. Gençlerle tecrübelileri birleştirip hedefe yürüyeceğiz. Çok genç takım isteyenlere Orduspor örneğini gösterebilirim. Tecrübeli takım örneği olarak Kayserispor’u izledik” dedi.

ALTYAPI İLE ÇOK ÖZEL TOPLANTI
Denizlispor’da Gençlik Geliştirme Merkezi Koordinatörü Ali Yalçın ile bir toplantı yapan Altıparmak, “Alperen Babacan, Şevki Çınar ve Sercan Gemici’nin dışında bu sezon altyapıdan 7 oyuncuyu kampa götüreceğini söyledi. Yalçın ile yaptıkları toplantının son derece verimli geçtiğinin altını çizen Altıparmak, “Genç oyuncular kampı iyi geçirirlerse forma hakları var. Benim için diğer futbolcularımdan farkları yok. Bu sezon bir ya da ikisini kazanmamız bile benim için çok önemli “diye konuştu.

TAKVİYELERLE GÜÇLENECEĞİZ
Denizlispor’un transferlerle daha da güçleneceğini kaydeden Teknik Direktör Altıparmak, “Hemen her bölgeye takviyeler istedik. Bunları bir rapor olarak sunduk. nokta atışı yapmak istiyoruz. Özellikle iç dengeleri bozmak istemiyoruz. Bütçemizi aşmak istemiyoruz. Futbolcuların kazançları arasında uçurum olmayacak. Takviyeler de takıma katıldıktan sonra çok güçlü bir takım olacağız” dedi.

TAŞ GİBİ TAKIM OLACAĞIZ
Denizlispor’un büyük bir camia olduğunun altını çizen Altıparmak, “Denizlispor’dan beklentiler büyük. Düşmemeye oynayan bir takım olma hakkımız yok. İnsanlar mevcut durumu kabullenmiş durumda. Bu çok tehlikeli. Bunu yıkmamız gerekiyor. İyi bir hazırlık dönemi sonrasında çok iyi bir takım olacağız.  Kimse merak etmesin taş gibi bir Denizlispor izlettireceğiz” dedi. Yeşil siyahlıları Çarşamba günkü topbaşının ardından 4 Temmuz’da Davraz kampına alacak olan Altıparmak 16 Temmuz’a kadar iki haftalık çalışmada bazı futbolcuları da denemeye alacak. Yeşil siyahlılar 19 Temmuz’da Kızılcahamam kampı ile takımı lige hazırlanacak ve 3 Ağustos’ta yeniden Denizli’de olacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..