REKLAMI GEÇ

ALTYAPI ZİRVEYİ HEDEFLİYOR

ALTYAPI ZİRVEYİ HEDEFLİYOR

Denizlispor’un U14-U15 ve U16-U17 takımlarının mücadele ettiği Coca Cola Akademi Ligi hafta sonunda yapılacak mücadelelerle start alıyor.

/ DENİZLİSPORHABER / 15 Eylül 2010 Çarşamba, 17:26

Liglerinde zirveyi hedefleyen Denizlispor’un takımları iyi bir hazırlık dönemi geçirdi. U16-U17 takımı Antrenörü Umut Kasa ve Nail Alköse gözetiminde Zafer Katrancı Altyapı Tesisleri’nde uzun bir hazırlık dönemi geçirdi. Öğrencilerini lige hazırlayan antrenörler Kasa ve Alköse “Coca Cola Akademi Ligi’nde başarılı olmak istiyoruz. Öğrencilerimizi buna göre hazırladık. Takımımız iyi durumda. Kendi liginde zirvenin favorileri arasında” dediler.

U16-U17 Coca Cola Akademi Ligi Ege grubunda Denizlispor’dan başka Akhisar Belediyespor, Altay, Bucaspor, Karşıyaka, Manisaspor, Nazilli Belediyespor ve Turgutluspor bulunuyor. Yeşil siyahlı takım ligdeki ilk maçını Pazar günü saat 14:45’de Zafer Katrancı Altyapı Tesisleri Sahasında yapacak. Haftanın programı şöyle:

Coca Cola U16-17 Akademi Ligi1. Hafta

19 Eylül 2010 (14:45)

Nazilli Belediye – Altay
Akhisar Bld – Karşıyaka
Bucaspor – Manisaspor
Denizlispor – Turgutluspor

Antrenör Ahmet Çetin ve Aydın Dizman nezaretinde çalışmalarını sürdüren U14-U15 takımı da bu hafta ilk maçına çıkıyor. Coca Cola Akademi Ligi Ege grubunda mücadele edecek olan takım Akhisar Belediyespor, Altay, Bucaspor, Karşıyaka, Manisaspor, Nazilli Belediyespor ve Turgutluspor ile yarışacak. Öğrencilerinin lige iyi hazırlandıklarını söyleyen antrenörler Çetin ve Dizman; “Denizlispor’un elit futbolculardan kurulu sağlıklı bir sisteme sahip altyapısının, geleceğin yıldızlarını yetiştirmek için ciddi uğraşlar verdiğini herkesin bilmesini istiyoruz. Bugün altyapımızda olan pek çok genç öğrencimiz, gelecekte Denizlispor’u büyük hedeflere taşımak için görev alacaklardır. Biz onları Denizlispor’a hazırlıyoruz” dediler.

Yeşil siyahlı takım ligdeki ilk maçını Cumartesi günü saat 12:30’da Nazilli’de yapacak. Haftanın programı şöyle:

Coca Cola U14-15 Akademi Ligi1. Hafta

18 Eylül 2010 (12:30)

Nazilli Bld. Denizlispor
Bucaspor – Karşıyaka
Akhisar Bld. – Altay
Manisaspor – Turgutluspor

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..