REKLAMI GEÇ

AMATÖRLERDEN ALİ İPEK’E VEFA

AMATÖRLERDEN ALİ İPEK’E VEFA

Denizli ASKF, yeni önümüzdeki yıl Süper Amatör Lig’e kısa süre önce hayatını kaybeden futbol adamı Ali İpek’in ismini vermeyi planlıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 4 Temmuz 2019 Perşembe, 11:16

Kısa süre önce geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hayatını kaybeden Denizlispor Kulübü eski başkanlarından, Denizlili efsane futbol insanı Ali İpek’in adı liglerde yaşatılacak.
Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) İpek’in adının yeni sezonda Süper Amatör Lig’e verilmesi sezonun Ali İpek Süper Amatör Ligi olarak tescili için çalışma başlatmaya hazırlanıyor.

Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen’in ilk yönetim kurulu toplantısında konuyu gündeme getireceği yönetim kurulunun karırının ardından gerekli girişimlere başlayacağı öğrenildi.

1987 yılında 16 kulübün katılımı ile kurulan Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Arif Gören’in başkanlığında faaliyetlerine başlamıştı. Gören’in ardından Denizli ASKF tarihinin ikinci başkanı da Ali İpek olmuştu. İpek 1989 ve 1991 yılları arasında federasyona başkanlık etmişti.
Önce Denizlispor yönetim kurulu üyeliği ve asbaşkanlığı ardından Denizlispor Başkanlığı ve Türkiye Futbol Federasyonu Asbaşkanlığı görevlerinde bulunan İpek, amatör futbola verdiği destekle de biliniyordu.

Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen konuya ilişkin, “Ali İpek’in Denizli ASKF’de de emekleri çoktur. Bizler de ona bir vefa göstererek yeni sezona adını vermek istiyoruz. Yönetim kurulunda görüşeceğiz ve daha sonra girişimlerimize başlayacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..