REKLAMI GEÇ

Ana kapılar açılmadı taraftar sorun yaşadı

Ana kapılar açılmadı taraftar sorun yaşadı

Denizlispor – Fenerbahçe maçı sonrası stadı terk etmek isteyen taraftarlar eziyet çekti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 22 Ekim 2019 Salı, 13:13

Yukatel Denizilspor hafta sonunda Fenerbahçe’yi konuk etti. Yeşil siyahlılar karşılaşmayı 2-1 kaybetti ve haftayı puansız kapattı.

Karşılaşma öncesinde geniş güvenlik önlemleri dikkat çekti. Stada giren herkesin üstü arandı. Polis passo kartı olmayan kişileri stat içine almadı.

Güvenlik kurulu kararı gereği bilet sahipleri kendi tribünlerinin girişleri dışında başka bir noktaya gidemedi.

Buna karşın maçın bitiş düdüğünün ardından tahliyede ciddi sorunlar yaşandı.

Maç bittikten sonra ana dış kapıdan stadı terk etmek isteyen taraftarlar büyük kapıların açılmadığını sadece tek geçişlik küçük bir kapıdan tahliye yapıldığını gördü. Taraftarlar bu duruma tepki gösterirken kapı önlerinde kalabalıklar oluştu. Görevliler talebe rağmen bir süre büyük kapıları açmakta direndi. Buna karşın taraftarlar ana kapıya yüklendi. Daha sonra ana kapılar da açılarak tahliye sağlandı.

Benzer bir durum da stadın arka ana girişinde yaşandı. Burada da ana tahliye kapısı yarım açıldı. Dar boşluktan dışarı çıkmak isteyen taraftarlar bu kapı önünde de yığılma yaşadı. Taraftarların burada da serzenişte bulundukları gözlendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Hakan   -  Bağlantı 23 Ekim 2019, 11:02

Bırakın kapıları açmayı, maçla alakası olmayan ve stad çevresinde evi olan vatandaşlara bile geçişe izin verilmiyor, nasıl bir güvenlikse… Vatandaşın evine girmesine dahi izin verilmiyor.

eren20   -  Bağlantı 23 Ekim 2019, 09:23

Sanki maç izlemeye değil işkenceye gidiyoruz.

MESUT ÇELİKDEMİR   -  Bağlantı 22 Ekim 2019, 14:46

Denizlispor yönetimi önce tribünleri böldü daha sonra bilet fiyatlarını artırdı parası olmayan gelmesin dedi şimdi ise kapıları açmıyor yani bir daha gelmeyin der gibi ama ne hikmetse bizler her fırsatta takıma desteğe koşuyoruz Ali Çetine inat HOROZ