REKLAMI GEÇ

Horozun 5 puanı silinebilir

Horozun 5 puanı silinebilir

Denizlispor kariyerinde sadece bir maça sonradan girip kovulan Sylla yine puan silme tehdidinde bulundu, Denizlispor’a süre verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 24 Ağustos 2016 Çarşamba, 08:29

Geçen sezon üç puanı silinen ve ligde kalmayı son maçta başaran Denizlispor yine puan silme tehdidi ile karşı karşıya. Yeşil siyahlıları üç eski futbolcusunun yanı sıra alacağı taksitlendirilen fakat ödenmeyen Fransız futbolcu Syyla da sıkıştırmaya başladı.

ÇOK BÜYÜK ÖDEME
Denizlispor, Eylül ayı sonuna kadar üç eski futbolcusuna 3 milyon 400 bin liralık ödeme yapmaması durumunda 5 puan silme cezası ile karşı karşıya kalacak. Yeşil siyahlı yönetim bu borcu ödemek için kaynak oluşturmaya çalışırken devreye bir de eski futbolculardan Norman Sylla girdi.

SYYLA SÜRE TANIDI
2008-2009 sezonunda Denizlispor’da sadece bir maça sonradan giren ve 22 dakika sahada kaldıktan sonra takımdan gönderilen Fransız futbolcu Syyla, alacaklarının ödenmesi talebinde bulundu ve yeşil siyahlı kulübe 16 Eylül’e kadar süre tanıdı. Futbolcu temsilcileri bu süreye kadar ödeme gerçekleşmezse puan silme yaptırımı tehdidinde bulundu.

SÖZDE BORÇ TAKSİTLENMİŞTİ
Denizlispor daha önce de puan silme kozunu kullanan futbolcu ile eski başkan Mustafa Şavluk döneminde görüşmüş 325 bin Euro olan alacağı taksitlendirilmişti. Futbolcuya 110 bin Euro ödeyen yeşil siyahlı yönetim kalan 225 bin Euroluk  borcu aylık 25’er binlik taksitlerle ödeme taahhüdünde bulunmuştu. Yeşil siyahlı kulübün hiçbir taksiti ödemediği ortaya çıkarken futbolcu temsilcisi şimdi 235 bin Euro istiyor. Denizlispor yönetimi futbolcu temsilcisi ile ülkesinde bir araya gelip, bir kısım ödeme yapıp borcun yeniden taksitlendirmeyi deneyecek.

BAŞKA ALACAKLI FUTBOLCULAR DA VAR
Yeşil siyahlı kulüpten alacağı bulunan tek yabancı Sylla değil. Denizlispor’un eski futbolcuları Andanov, Yordanov, Leozinho ve Anmar’a da borcu olduğu kaydediliyor. Diğer yandan yeşil siyahlıların mali asbaşkanı Taner Atilla katıldığı bir televizyon programında yeşil siyahlı kulübü 29 milyon 740 bin lira borçla devaraldıklarını, göreve geldiklerinden bu yana 6 milyon 240 bin lira ödeme gerçekleştirdiklerini bu süreçti bir bankadan 2 milyon lira kredi kullandıklarını açıkladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

ADA   -  Bağlantı 24 Ağustos 2016, 09:38

zamanında bu futbolcuları getiren kimler ise isimleri belirtilirse,22.dakika oynayıp 325 bin ödemeyi taahhüt eden beceriksizler,belki utanıp elini taşın altına koyar.Nedir bu beceriksizlik ya.Yapamayacağın işin başına neden geçersin.