REKLAMI GEÇ

ANTALYASPOR MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

ANTALYASPOR MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Yeşil siyahlılar Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Süper Lig’e Galatasaray galibiyeti ile iyi bir başlangıç yapan Horozlar Antalya’da da kazanıp yoluna devam etmek istiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 21 Ağustos 2019 Çarşamba, 11:57

Spor Toto Süper Lig’de sezona Galatasaray galibiyeti ile başlayan  Yukatel Denizlispor, pazar günü deplasmanda Antalyaspor’un konuğu olacak.

Zorlu maçın hazırlıklarını sürdüren yeşil siyahlılar dünü tek antrenman ile geçirdi.

Haluk Ulusoy Tesisleri’nde çalışan yeşil siyahlılar antrenmana ısınma hareketleri ile başladı. Teknik Direktör Yücel İldiz daha sonra taktik çalışma ile Antalyaspor maçında takımdan istediklerini anlattı. Koordinasyon ve pas çalışması ile devam eden idman çift kale maçla sona erdi.

Sezonun ilk haftasında hanesine üç puan yazdıran yeşil siyahlılar Antalya deplasmanından da puanlarla dönmek istiyor. Tüm planlarını üç puan üzerine yapan yeşil siyahlılar ligde ritmi yakalayarak toplayacağı puanlarla lige ağırlığını koymak istiyor.

Teknik Direktör Yücel İldiz de öğrencilerinden Antalyaspor maçına konsantre olmalarını istedi, iyi başladıkları ligde puanlar toplamaya devam edeceklerini kaydetti. (AA)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..