REKLAMI GEÇ

ANTEP’E TAM KADRO GİTTİLER

ANTEP’E  TAM KADRO GİTTİLER

Denizlispor yarın oynayacağı Gazişehir maçı için Gaziantep’e tam kadro gitti. Lisans işlemlerinin bugün tamamlanması beklenen yeni transferler de kafileye dahil oldu.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 18 Ocak 2019 Cuma, 09:54

Spor Toto 1. Ligi’n ikinci yarısını Gazişehir maçı ile açacak olan Denizlispor zorlu karşılaşmanın Denizli’deki son hazırlığını dün gerçekleştirdi ve Gaziantep’e hareket etti.

Yarın saat 13:30’da oynanacak karşılaşmaya yeşil siyahlılar tam kadro gitti. Kafilede Kehinde ve Oğuz Yılmaz da yer aldı. İki futbolcunun lisans işlemlerinin bugün tamamlanması bekleniyor.

Denizlispor kafilesinde Adam Stachowiak, Asil Kaan Güler, Hüseyin Altıntaş, Tahacan Velioğlu, Ziya Alkurt, Keremcan Akyüz, İsmail Aissati, Mehmet Akyüz, Muhammed Himmet Ertürk, Gökhan Süzen, Deniz Vural, Burak Çalık, Seddar Karaman, Burak Altıparmak, Kibong Mbamba, Abdülkerim Bardakcı, Recep Niyaz, Furkan Şeker, Alperen Babacan, Oğuz Yılmaz ve Lanre Kehinde yer aldı.

Yeşil siyahlılarda zorlu maç öncesi kart sınırında bulunan futbolcular da şöyle: “Deniz Vural, Keremcan Akyüz, Recep Niyaz, Abdulkerim Bardakcı, Mehmet Akyüz ve Ziya Alkurt.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..