REKLAMI GEÇ

‘Artık yenilmek yok’

‘Artık yenilmek yok’

Denizlispor Teknik Direktörü Bakkal, ”Ankaraspor maçını kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok, kendi sahamızda kolay maç kaybetmiyoruz, yüzde yüz kazanmamız gereken bir maç” dedi.

/ DENİZLİSPORHABER / 13 Mayıs 2009 Çarşamba, 17:15

Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, hafta sonunda kendi sahalarında oynayacakları Ankaraspor maçını kazanmaktan başka bir düşüncelerinin olmadığını söyledi. Denizlispor, Ankaraspor maçı hazırlıklarını, Haluk Ulusoy Tesisleri’ndeki antrenmanla sürdürdü. Antrenman öncesinde gazetecilere açıklama yapan Bakkal, ”Sözün bittiği bir yerdeyiz. Yüzde yüz kazanmamız gereken bir maç. Takımın coşkusu iyi. Kazanmaktan başka düşüncemiz yok. Mazeret de üretmemek gerekiyor artık” dedi. Denizlispor’un kendi sahasında kolay maç kaybetmediğini dile getiren Mesut Bakkal, sadece Sivasspor maçında bunu sekteye uğrattıklarını, bunun dışında oynadıkları Kocaelispor ve Eskişehirspor maçlarından, Denizli halkının da desteğiyle galip geldiklerini vurguladı. Son 6-7 haftada oynadıkları maçların sonucunda düşme potasındaki takımlara dahil olduklarını kaydeden Bakkal, şunları kaydetti: ”Bu grubun içinde de çok zorlu maçlar oynuyoruz. Bundan önce nasıl oynadıysak, Kocaeli ve Eskişehir maçları gibi… İçerde kaybetmeme özelliğimiz var. Hep kazanıyoruz. Sadece Sivasspor maçı ile bunu sekteye uğrattık. Çocuklar bu maçın bilincinde. Bundan önce bunu yaptılar. Sadece bir tek şeye odaklanıyoruz. Belki göze hoş gelen futbol oynamayacağız ama, kazanma oyununu oynamalıyız. bu çocuklar, bundan önce bunu kendi sahamızda yaptıysa, bu maçta da bunu yapabilecek güce sahipler.”

< ?xml:namespace prefix = o />

Bakkal, Ankaraspor’dan alacakları 3 puanın kendilerine yetmeyebileceğini, daha sonraki hafta oynayacakları Ankaragücü maçının da final havasında geçeceğine işaret ederek, her iki maçı da kazanmaktan başka bir düşüncelerinin olmadığını söyledi. Takımda sadece Berberoviç’in sakat olduğunu aktaran Bakkal, onun da Ankraspor maçına yetişmesini beklediklerini ifade ederek, hafta sonu oynayacakları Ankaraspor maçında tüm taraftarları ve Denizli halkını stada beklediklerini, coşku ile maçı kazanacaklarına inandığını sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..