REKLAMI GEÇ

ASBAŞKAN FIRAT: KUPA BİZİM HEDEFİMİZ DEĞİLDİ

ASBAŞKAN FIRAT: KUPA BİZİM HEDEFİMİZ DEĞİLDİ

Denizlispor’un Türkiye Kupası’nda elenmesinin ardından Profesyonel Şubeden Sorumlu Asbaşkan Ali Fırat’ın görüşlerini aldık. Fırat: “Kupa bizim hedefimiz değil” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 30 Ekim 2018 Salı, 16:19

Denizlispor, Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur’unda Sivas Belediyespor’a deplasmanda 3-2 kaybederek elendi. Uzun süredir kupayı hedef olarak seçmeyen Denizlispor için bu yıl da farklı geçmedi.
Profesyonel Şubeden Sorumlu Asbaşkan Ali Fırat, denizlisporhaber.com’a yaptığı değerlendirmede Türkiye Kupası’nın hedefleri olmadığını bir kez daha açıkladı.
“Kupa bizim hedefimiz değildi” diyen Fırat sözlerini şöyle sürdürdü: “Gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyorduk ama öncelikli hedefimiz kupa değildi. Bu nedenle yedek ağırlıklı bir kadro ile çıktık. Nasip değilmiş. Açıkçası elendiğimize çok da üzülmedim. Lig ve kupayı aynı anda  yürütmek kolay değil. Bizi zorlayacaktı. Özellikle ilerleyen süreçte maç takvimlerinin sıkışması, uzun yolculuklar nedeniyle dinlenme ve yenilenme için zamanın kalmaması, sakatlık ve kart risklerinin yaşanması ihtimali de vardı. Bizim öncelikli hedefimiz lig. Tamamen buraya konsantre olacağız”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..