REKLAMI GEÇ

Asbaşkan Fırat: Rekabetçi bir takım olacağız

Asbaşkan Fırat: Rekabetçi bir takım olacağız

İkinci etap kampını sürdüren Yukatel Denizlispor’da Profesyonel Şubeden Sorumlu Asbaşkan Ali Fırat, ligde rekabetçi ve mücadeleci bir takım olacaklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 26 Temmuz 2019 Cuma, 11:13

Uzun bir aranın ardından bu sezon süper ligde yeniden boy gösterecek olan Yukatel Denizlispor’da ikinci etap kamp çalışmaları sürüyor.

Teknik Direktör Yücel İldiz takviyelerle güçlendirdiği teknik ekibi ile birlikte Horozları aralıksız yeni sezona hazırlıyor. İlk etap kampında yeşil siyahlı futbolculara yükleme yapan kurt teknik adam ikinci etapta hazırlık maçları ile takımı lige hazırlamak istiyor. Yukatel Denizlispor bu kapsamda akşam Eskişehirspor ile bir hazırlık maçı oynayacak.

Denizlisporhaber.com için kampı değerlendiren Profesyonel Şubeden Sorumlu Asbaşkan Ali Fırat, Afyon tercihlerinden memnun olduklarını söylerken, “Bulunduğumuz otelde takım olarak bir tek biz konaklıyoruz. Çok rahat bir kamp dönemi geçiyoruz. Yapılan transferlerin de takıma katılımını hızlıca sağlayabiliyoruz. Kampın Denizli’ye yakın olması işlerimizi daha da kolaylaştırdı” dedi.

Çalışmaların iyi geçtiğini söyleyen Fırat, “İki etaplı bir kamp planladık. İlk etap yükleme süreciydi ikinci etap ise daha çok hazırlık maçları ile geçiyor. Altay ile bir hazırlık maçı yaptık. Bu akşam Eskişehirspor ile oynayacağız. Ümraniyespor ve Göztepe ile hazırlık maçları yapacağız. Bir maç daha planlamak istiyoruz. Bol bol hazırlık maçı yaparak takımın kendi içindeki uyum sürecini hızla atlatmasını istiyoruz. Kamp takımın birbirine daha yakın olması kaynaşması bakamından son derece olumlu geçiyor” dedi.

Yeni sezona hazır başlamak istediklerini buna karşın eksik bölgelere transferlerin de sürdüğünü söyleyen Asbaşkan Fırat, “Transferde biraz geç kaldığımızı kabul etmemiz gerekiyor. Lige hazır başlamak istiyoruz ama koşullar transferde bizi biraz geciktirdi. Eksik bölgelerimize de en kısa süre içinde transferler gerçekleştirerek takımı tamamlamak istiyoruz. Ligde daha çok rekabet eden mücadele gücü yüksek buna karşın göze hoş gelen futbol oynayan bir takım olacağız” diye konuştu.

Diğer yandan Yukatel Denizlispor kampında yıldız futbolcu Rodagella’nın doğum günü kutlandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..