REKLAMI GEÇ

ASLANLAR GİBİ MÜCADELE ETTİK

ASLANLAR GİBİ MÜCADELE ETTİK

Denizlispor, sezonun ilk puanlarını transferin flaş takımı Adana Demirspor deplasmanında aldı. Teknik Direktör Özköylü maç sonunda öğrencilerini kutladı, galibiyetin camia için bayram hediyesi olduğunu söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 20 Ağustos 2018 Pazartesi, 11:12

Spor Toto 1. Lig’de Adana Demirspor deplasmanına konuk olan Denizlispor üç puanı Burak Çalık’ın golü ile almayı başardı. Maç sonunda soruları yanıtlayan Teknik Direktör Osman Özköylü sahada doğru işler yaptıklarını belirterek, alınan galibiyetin önemine dikkat çekti.

Gazişehir maçını telafi ettiklerini, üç puanın camia için bayram hediyesi olduğunu söyleyen Özköylü, “Öğrencilerimi kutluyorum. İstediğimiz bütün organizasyonları doğru şekilde oynamaya çalıştılar. Bu rutubetli havada her iki takımı kutlamak lazım. Keyifli bir maç oldu. Mücadele anlamında her iki takım da elinden geleni yaptı. Biz daha doğru oynamaya çalıştık. Çok fazla pozisyon yoktu. Zaman zaman topun hakimiyetini rakibe verdik ve o zaman kalemizde gördüğümüz tehlikeler old ama topa sahip olduğumuzda doğru işler yaptık.

Bazen istedikleriniz olmuyor saha içinde ama önemli olan üç puan almaktı. Geçen haftanın telafisini yaptık hem bizim adımıza hem taraftarımız adına hem de birlik ve beraberliğimiz adına güzel bir galibiyet oldu. Bayram hediyesi oldu” dedi.

Adana Demirspor’un büyük yatırımlar yapmış bir rakip olduğunun altını çizen Özköylü; “Büyük yatırımlar yapmış bir takım karşımızdaydı. Onların aldığı iki oyuncuya biz takım kurduk. Böyle bir durum var. Bugün bizim çocuklar aslanlar gibi çıktılar mücadele ettiler. Söylediklerimizi eksiksiz yapmaya çalıştılar.

Biz maç önü analizde rakibin fiziksel eksikliğini göz önüne aldık. Onları oyundan düşürmek istedik. Bunu zaman zaman yaptık” dedi.

Denizlispor’da da fiziki olarak henüz hazır olmayan futbolcular olduğunu hatırlatan Özköylü, “Burak Çalık, Recep ve Tisdell bize sonradan katıldılar. Bizde de fiziksel olarak eksik oyuncu sayısı fazla. Hatta kadroya alamadıklarımız var. İnşallah bir transfer daha yapmak istiyoruz. Santrafora bunu da planladık önümüzdeki günlerde yapmak istiyoruz” diye konuştu.

Transfer konusuna da değinen Teknik Direktör Özköylü, “60 gündür bir oyuncu transfer edemiyorsanız bu büyük bir hatadır. Yönetimin de bizim de hatamızdır. Ekonomik şartları da düşünmek lazım.

Bizim büyük paralar harcayacak durumumuz yok. Kur bir ara çok yükseldi. Bu şartlarda transfer yaparsak çok zor duruma düşeriz.

Bu takım zaten başkanın ve yönetim kurulunun gayretleri ile ayakta durmaya çalışıyor.

Bizim dışardan alabilecek çok büyük desteğimiz yok. Gelecek para yok. Kulüp de yorganına zgöre ayağını uzatmak istiyor. Yönetime de hak veriyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..