REKLAMI GEÇ

ATATÜRK STADI SÜPER OLUYOR

ATATÜRK STADI SÜPER OLUYOR

Yenilenen Denizli Atatürk Stadı’nın çehresi değişti. Adeta baştan yaratılan statta çalışmalar hummalı bir şekilde sürüyor.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 31 Temmuz 2019 Çarşamba, 14:50

Denizlispor Başkanı Ali Çetin’in stadı yenileme projesi aralıksız sürüyor. Yapılan çalışmalar sonrasında Denizli Atatürk Stadı’nın çehresi değişti, işlevselliği daha da arttı. Yenileme çalışmaları henüz bitmedi ama şimdiden kent yeni bir futbol stadına kavuşmuş oldu.

Zemini tamamen değişen Atatürk Stadı, ülkenin en iyi zeminlerinden birine sahip oldu.
Tribünlerin zemine daha da yaklaştırılması hem stat kapasitesini artırdı hem de taraftarlar için maça daha fazla etki etme olanağı sağladı.

Tamamlanan bu işlerin yanı sıra stat içindeki soyunma odaları ve loca gibi alanlarda da hummalı çalışmalar sürüyor. Binanın yapısında da güçlendirmeye gidilen yenileme projesinde maraton tribünündeki önemli güvenlik sorunları çözüldü. Tribünlerde koltukların döşenmesi tamamlansa da prtokol tribününde çalışmalar sürüyor. Ayrıca maraton tribününde ‘Denizli’ yazısının her iki yanına horoz figürü yapıldı.

Yeşil siyahlı kurmaylar yenileme projesi kapsamında ışıklandırmaya da el atacak. Kulelerde bozulan lambalar yenileri ile değiştirilecek. Ligin ilk haftasındaki Galatasaray karşılaşmasından sonra ise açık tribünlerin tamamının üstü kapatılacak.

Neredeyse statta yatıp kalkan Başkan Ali Çetin ise tüm projelerin başında duruyor. Vaktinin büyük çoğunluğunu burada geçiren Çetin’in zaman zaman iş makinası kullandığı da oluyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..