REKLAMI GEÇ

ATATÜRK STADI’NDA BOŞ YER KALMAYACAK

ATATÜRK STADI’NDA BOŞ YER KALMAYACAK

Giresunspor maçında sezonun en fazla seyirci ortalamasına çıkan Denizlispor, Gençlerbirliği maçında tüm stadı doldurmak istiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 4 Aralık 2018 Salı, 11:02

Spor Toto 1. Lig’de zirve mücadelesi veren Denizlispor, lider Gençlerbirliği ile oynayacağı maçta tüm tribünleri doldurmak istiyor. Son iç saha maçı olan Giresunspor karşılaşmasında sezon rekoru kıran ve 10 bin 700 taraftara ev sahipliği yapan Denizli Atatürk Stadı’nın Gençlerbirliği maçında tamamen dolması bekleniyor.

Giresunspor maçında kapalı tribünlerinde boş yer kalmayan, maraton tribününün büyük bölümünü dolduran ve yol tarafındaki kale arkası tribününü de bilet satışına açan yönetim Gençlerbirliği maçında diğer kale arkası tribünü de doldurmak üzere harekete geçti. Yaklaşık 8 yıldır bilet satılmayan bu tribünün biletleri de satışa çıkarıldı.

Denizlispor Kulübü’nden yapılan açıklamada Gold ve VİP tribünlerinin 75, B Üst ve D Üst tribünlerinin 25, A Üst, A Alt, E Üst ve E Alt tribünlerinin 15, maraton tribünlerinin 10 ve kale arkası tribünlerinin 5 liradan satışa çıkarıldığı duyuruldu.

Yeşil siyahlı taraftarların da organizasyonlar ve kareografilerle Denizlispor yönetiminin stadı doldurma düşüncesine destek verdikleri öğrenildi.

Denizlispor Başkan Yardımcısı Yasin Özpek, pazar günü Saat 16:00’da başlayacak karşılaşmada tüm tribünleri dolu görmek istediklerini belirterek çağrıda bulundu.

Giresunspor maçında olağanüstü taraftar desteği ile harika bir atmosfer oluştuğunu söyleyen Özpek; “Giresunspor maçında son dönemde görmediğimiz bir manzara ile karşılaştık. Denizlispor’a gönül veren taraftarlarımız stadın büyük bölümünü doldurdu. Gençlerbirliği maçında daha da fazla taraftar bekliyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..