REKLAMI GEÇ

ATATÜRK STADI’NDA PROTESTO TEZAHÜRATLARI

ATATÜRK STADI’NDA PROTESTO TEZAHÜRATLARI

Dünkü Çaykur Rizespor maçında taraftarın hedefinde yönetim, teknik ekip ve futbolcular vardı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 24 Kasım 2019 Pazar, 14:31

Denizlispor evinde Çaykur Rizespor’u 2-0’la geçti ama taraftarın protestolarına da maruz kaldı. Haftalardır iyi oyun sergileyemeyen özellikle iç sahada aldığı yenilgilerle üzen yeşil siyahlılar en sonunda taraftarının da sabrını taşırdı.

Taraftarlar protestolarına maç başlar başlamaz start verdi. Yeşil siyahlı tribünlerin hedefinde ilk olarak Başkan Ali Çetin vardı. Çetin’i bilet fiyatları konusunda protesto eden taraftarlar ‘Biletler ucuz zam yapbana’ diye tezahüralarda bulundu. Daha sonra son dönemin güncel tartışması temlikler üzerine ‘hesap versene’ şeklinde tempo tuttular.

Yeşil siyahlı taraftarlar maçın başından itibaren Olcay Şahan’ı da hedef tahtasına oturttu. Top futbolcunun ayağına her gelişinde ıslık sesleri yükseldi, alkışlı protestolar yapıldı. Yeşil siyahlı taraftarlar maçın ilerleyen bölümlerinde Teknik Direktör Mehmet Özdilek’i de hedef aldı. ‘Takım niye oynamıyor’ diye soran taraftarlardan bazıları devre arasında soyunma odasına giden futbolcularla atıştı.

Protestolar ikinci yarıda da devam etti. Yeşil siyahlı taraftarlar ‘Yücel İldiz’ tezahüratları yaparak ÖZdilek’e göndermede bulundu. Daha sonra tribünlerde ‘Recep Niyaz’ sesleri yükseldi.
Teknik Direktör Özdilek’in Aissati’yi oyundan almak istemesi ise çok büyük protestolara neden oldu. Tribünler Olcay Şahan’ın sahadan çıkarılmasını istedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..