REKLAMI GEÇ

Avustralya’daki Horozlar, Denizli’nin horozlarına göz dikti

Avustralya’daki Horozlar, Denizli’nin horozlarına göz dikti

Avustralya’daki Kuzeyin Horozları, Denizlispor’un A2 Ligi’nde oynayan başarılı defans oyuncusu Burak Koca ile önümüzdeki aylarda, transfer için ön görüşme yapmaya hazırlanıyor.

/ DENİZLİSPORHABER / 13 Eylül 2010 Pazartesi, 16:55

Avustralya’nın Viktorya Eyaleti’nde 2 yıl önce kurulan “Northern Roosters F.C.” (Kuzeyin Horozları), 2 maç eksik ile 46 puanla liderlik koltuğunu bırakmıyor. Provisional 3. Lig’de mücadele eden Horozspor’u aynı puan ile Upfield Futbol kulübü takip ediyor.
Horozspor Provisional 2. Lig’e Çıkmayı Başardı
Gol averajı ve 2 maç eksiği bulunan Horozspor ile takipçisi Upfield takımı, ligin bitmesine 1 hafta kala bir üst lige çıkmayı garantiledi. İki takım arasında oynanacak futbol karşılaşması, hava muhalefeti ve sahanın elverişli olmaması nedeni ile başka bir tarihe ertelendi. Bir açıdan ligin şampiyonunu belirleyecek olan bu karşılaşmanın, önümüzdeki günlerde oynanması bekleniyor. Futbolcular geçen haftaki Balmoral maçını 3-0 kazanarak bir üst lige çıkmayı garantilemenin sevincini yaşadı. Teknik Direktör Fatih Girgin, Antalya’dan yıllar önce Avustralya’ya göç etmiş ve Avustralya’daki diğer Türk kökenli futbol kulüplerine şampiyonluk sevincini yaşatmış tecrübeli bir teknik direktör olarak, Horozspor’a ilk şampiyonluk sevincini yaşatmaya yürekten inanıyor. Buldanlı genç başkan ve aynı zamanda Horozspor futbolcusu Ali Uğuz, seneye de şampiyon olarak Provisional 1. Ligi’ne çıkmak istediklerini söylüyor.

Horozspor Denizli Yolunda
Yardımcı Antrenör İdris Muslu, Horozspor’un önümüzdeki aylarda Türkiye’ye gitmeyi planladığını ve öncelikli olarak Denizlispor’un A2 Ligi’nde oynayan başarılı defans oyuncusu Burak Koca ile ön görüşme yapmak istediklerini açıkladı. Muslu, kulüp olarak, A2 liglerini yakından takip ettiklerini ve buradaki genç oyuncuların, Avustralya’daki futbola çok şeyler kazandıracaklarına inandıklarını belirtti. Muslu, hedeflerinin önümüzdeki yıl için en az 1 oyuncunun Denizlispor’dan gelmesi olduğunu ve bunun için gereken fedakarlığı gösterebileceklerini açıkladı. Muslu, “Horozspor olarak, tarih yazmaya ve her şeyden önce bir aile takımı olmaya devam edeceğimize yürekten inanıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..