REKLAMI GEÇ

BAKAN KAVAF’TAN HOROZ’A BAŞARI DİLEĞİ

BAKAN KAVAF’TAN HOROZ’A BAŞARI DİLEĞİ

Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, Bank Asya 1. Lig’de Güngören Belediyespor ile yapacağı ilk maçla yeni sezona merhaba diyecek olan Denizlispor’u ziyaret ederek, yeni sezonda başarılar diledi.

/ DENİZLİSPORHABER / 23 Ağustos 2010 Pazartesi, 16:53

Yeşil siyahlıları maçın hazırlıklarını tamamlayıp kampa çekildiği Şemikler Haluk Ulusoy Tesislerinde ziyaret eden Bakan Kavaf’ı, Kulüp Başkanı Mehmet Özsoy, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, teknik heyet ve futbolcular karşıladı. Ziyarete Bakan Kavaf’ın yanı sıra, Vali Yavuz Erkmen, Denizli Milletvekilleri Mehmet Salih Erdoğan ve Mithat Ekici, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, İl Genel Meclis Başkanı Halil Pekdemir, Siyasi Parti Temsilcileri katıldı.

Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, yönetim olarak teknik heyete ve futbolculara güvendiklerini söyleyerek, taraftarların kendilerinden bekledikleri başarıyı birlik ve beraberlik içinde göstereceklerini söyledi.

Denizlispor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ise Denizlispor’un geçtiğimiz sezon talihsiz bir şekilde Süper Ligden, Bank Asya Ligine düştüğünü, ancak verilen destek ile birlikte yaşanan olumsuzlukları üzerlerinden attıklarını, kendilerinden bekleneni bildiklerini söyleyerek, sezon sonu süper lige çıkan üç takımdan biri olmayı hedeflediklerini söyledi.

Denizlispor Kaptanı Levent Kartop, yapılan ziyaretin kendilerine büyük bir moral olduğunu söyleyerek, saha içinde Denizlispor’u temsil etmek için en iyi şekilde çalışacaklarını ifade etti.

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, futbolculara kazasız ve belasız bir sezon dileyerek, her şey ile Denizlispor’a sahip çıktıklarını, belediye olarak bu yıl daha farklı bir şekilde Denizlispor’a sahip çıkacaklarını söyleyerek, herkesin hak ettiği karşılığı mutlaka alacağını sözlerine ekledi.

İl Genel Meclis Başkanı Halil Pekdemir, İl Genel Meclisi olarak her zaman Denizlispor’un yanında olduklarını bundan sonrada bu desteklerinin devam edeceğini söyleyerek, bu yıl geçtiğimiz yılın telafisinin olacağına inandığını söyledi.

Vali Yavuz Erkmen, yaşanan tablonun Denizlispor’un birlik beraberlik içinde yola başladığını gösterdiğini söyleyerek, “Şu anda ne Denizlispor bulunduğu yeri hak ediyor, ne de ferdi olarak hiçbir arkadaşımız Bank Asya Liginde bulunmayı hak ediyor. Biz hepimiz bunun bilincindeyiz, bu doğrultuda yola çıkacağız. Birlik beraberlik içinde de inşallah hep birlikte yılsonunda mutlu sona ulaşacağız diye düşünüyorum. Burada arkadaşlarımız yıllarını hep Süper lige vermiş ve Süper Ligde ismi olan arkadaşlarımız. Bu yıl bir şanssızlık bir kaza olduğunu kabul ediyoruz ve buradan çıkmanın da kendi elimizde olduğunu biliyoruz. İyi bir başlangıç yalnız bu birlikteliği değil, şehirle birlikte bir bütünleşmeyi de sağlayacaktır. Arkasından bunun devamı gelecektir. Biz istiyoruz ki, tüm maçlarımızı dolu statta, centilmence bizi destekleyen seyircimizin önünde, başarılı sonuçlarla tamamlayalım. Bir deplasmana gidildiği zaman yine o başarının arkasından gelen binlerce kişi gelsin sizleri desteklesin. Böyle bir bütünleşme ile yılsonunda hep birlikte biz bu sona ulaşalım” dedi.

Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf ise, Denizli’nin iddialı ve her konuda birinci ligde olan bir şehir olduğunu kaydetti. Denizli’nin sanayisiyle, üretimiyle, turizmiyle, şehircilik anlamında şekil almasıyla, üniversitesiyle, kurumlarıyla birlikte başarılı bir şehir olduğunu ifade eden Bakan Kavaf, “Biz geçmişe takılmıyoruz, geleceğe bakıyoruz. Gelecekten ümitliyiz. Geçmişte birtakım hatalar, olumsuzluklar yaşanmış olabilir. Önemli olan onlardan bir sonuç çıkarmak ve hataları tekrar etmemektir. Yaşanan olaylardan ders alınır, ibret alınırsa tarih tekerrür etmez. Her şeyde bir hayır olduğuna inanıyorum. Belki de bunda da bir hayır var. Başarı takımın başarısı olacaktır. Takım ruhunu bozmamak, takım ruhunu yakalamak ve takım ruhunu sürdürebilmek çok önemli. Oyuncuları bu çatı altında tutan, Denizlispor için konulmuş olan hedeftir. Bu hedefe kilitlenmektir. Bu hedefe ulaşmaktır. Bu da ancak takım ruhuyla yakalanacak bir şeydir. Takım sporu yapmak hem zordur hem kolaydır. Futbolun insana kazandırdığı çok güzel şeyler var. Belki de bu takım ruhunun getirdiği başarılar sizlere çok daha yeni ufuklar açacak, yeni pencereler açacak, sizi farklı kulvarlara taşıyacak” dedi. Bir şehri marka yapan çok önemli iki kurumun olduğuna dikkat çeken Bakan Kavaf, “Biri üniversite biri de şehrin futbol takımı. Onun için Denizli asla Denizlispor’u feda etmez. Denizlispor’u gözden çıkarmaz. Asla Denizlispor’u kaderine terk etmez. Benim çocukluğumdan beri Denizlispor hep Denizlililerin gündeminde olmuştur. Hiç şikayet etmeden Denizlispor’u Denizli sırtında taşımıştır, taşımaya da devam edecek. Denizli’nin istediği tek bir şey var, bütün kurumlarında olduğu gibi Denizlispor’u da şampiyonlar liginde görmek. Ben bunun da olacağına inanıyorum” diye konuştu.

Bakan Kavaf ve diğer protokol üyeleri konuşmaların ardından futbolcularla sohbet ettiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..