REKLAMI GEÇ

Bakan rotayı çizdi, yönetim harekete geçti

Bakan rotayı çizdi, yönetim harekete geçti

Denizlispor’da Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin isteği doğrultusunda Denizlili futbolcular gündeme alındı. Yeşil siyahlılarda Teknik Direktör Özköylü’nün transfer talepleri bekleniyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 8 Haziran 2018 Cuma, 10:27

Denizlispor’da Ekonomi Bakanı Nihat Zeybkci’nin desteğini arkasına alan yönetim gözünü transfere çevird. Dün teknik direktörlük görevine Osman Özköylü’yü getiren Başkan Mustafa Üstek ve kurmayları bu kez rotayı transfere çevirdi.

Bakan Nihat Zeybekci’nin ‘Denizli’nin takımında Denizlili futbolcuları görmek istiyorum’ açıklamasının ardından liglerde oynayan Denizlili futbolcuların durumu masaya yatırıldı.

Yeşil siyahlılar ilk olarak sözleşmesi sona eren kaptan Veli Acar ile görüşecek. Özellikle ligin son bölümünde ortaya koyduğu performansla beğeni toplayan futbolcunun yine takımın başında bir abi olarak kalması istenebilir.

Denizlispor yönetimi Çaykur Rizespor ile şampiyonluk yaşayan Recep Niyaz’ı da gündemine aldı. Futbolcunun babası İhsan Niyaz’ın yönetim kurulu üyesi olması nedeniyle büyük baskı altında olduğu öğrenildi. Daha önce Denizli’ye dönmek istediğini söyleyen futbolcunun kendi takımındaki durumu netleştikten sonra Denizlispor yönetiminin hamle yapabileceği kaydediliyor.

Yeşil siyahlılar defansa da bir Denizlili futbolcu planlıyor. Özellikle sağ bek mevkii için tüm yönetimin tek bir futbolcu üzerinde uzlaştığı, Teknik Direktör Osman Özköylü’nün de bu futbolcuya onay verdiği kaydedildi.

Yeşil siyahlılar Kappel’in boşluğunda sağ açık için de Muhammet Himmet Ertürk ile temasa geçmeye hazırlanıyor.

Diğer yandan transferin ana hatlarını Teknik Direktör Osman Özköylü’nün talepleri belirleyecek. Ayağa pas yapan, zevk veren bir oyun oynayan takım oluşturmak isteyen Özköylü’nün yeşil siyahlı kurmaylarla yapacağı görüşme sonrası transferin hızlanması bekleniyor.

Başkan Mustafa Üstek, bütçelerini aşmayacak transferler yapmayı planladıklarını kaydederken, “Aceleci davranmıyoruz. Takıma faydalı olacak futbolcuları transfer etmek istiyoruz. Dört bir yandan oyuncu öneriliyor ama biz kendi planımıza bağlı kalacağız. Hocamızın isteklerini de dinleyip ona göre bir transfer politikası izleyeceğiz. Bu sezon bizim için çok daha farklı olacak. Geçen sezona transfer yasağı ile başlamıştık. Bu sezon elimiz biraz daha kuvvetli. Denizli şehri arkamızda olup bize destek olsun yeter” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

mehmet   -  Bağlantı 11 Haziran 2018, 09:21

Aissati,Mehmet akyüz, Ziya. Bnlar mutlaka takımda tutulmalı.

Ali Horoz   -  Bağlantı 8 Haziran 2018, 13:41

amma komisyoncu simsar menejerlere dikkat etsinler, başımıza ne geldiyse onlar yüzünden geldi.