REKLAMI GEÇ

‘Bana teklif gelmedi’

‘Bana teklif gelmedi’

Beşiktaş’ın transfer gündeminde olduğu iddia edilen Çağlar Birinci, Beşiktaş’tan teklif almadığını söyledi.

/ DENİZLİSPORHABER / 29 Nisan 2009 Çarşamba, 00:00

Beşiktaş’tan kendisine herhangi bir teklifin gelmediğini söyleyen Çağlar, “Beşiktaş’tan bana ulaşmış bir teklif yok. Denizlispor ile üç yıl daha sözleşmem var. Eğer bir teklif varsa kulübe gelmiştir. Hedefim dört büyük takımdan birinde futbol oynamak. Eğer kulüpler anlaşırsa transferim gerçekleşir. ‘Beşiktaş’ta oynarım, Fenerbahçe’de oynamam’ diye bir tavrım asla olmaz. Türkiye’de dört büyük takımdan birinde oynamak gururdur. Kulübüm kiminle anlaşırsa gider orda futbolumu oynarım” dedi.

Milli formayı tekrar giyeceğim

Milli Takım’da tekrar oynayacağına inandığını söyleyen Çağlar, “Milli Takım’da bana verilen şansı ben iyi değerlendirdim. Tekrar seçilmememin nedeni benden de kaynaklandı diye düşünüyorum veya alternatif çoktu. Denizlispor ile kötü günler yaşadık bunun etkili olduğunu düşünüyorum. Milli Forma’yı giymek çok büyük bir gurur. Ben formayı tekrar giyeceğimi düşünüyorum” diye konuştu.

Denizlispor ligde kalacak

Denizlispor’un iyi bir takım olduğunu ifade eden Çağlar, ligde kalacaklarını söyledi. Çağlar Birinci, sözlerine şöyle devam etti: “Mesut Bakkal’ın gelişiyle çok iyi bir çıkış yakaladık. Çok iyi bir takımız. Denizlispor düşmez, yeni bir takımız son haftalarda alacağımız puanlarla ligde kalacağız. İşimizi son hafta da oynayacağımız Beşiktaş maçına bırakmayacağız. Çok büyük hata olur son haftaya kalırsak. Daha önce de Fenerbahçe ile benzer bir olay yaşadık. Tekrar yaşamak istemiyoruz.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..