REKLAMI GEÇ

BAŞKAN ALİ ÇETİN: BİZ İŞİMİZE BAKIYORUZ

BAŞKAN ALİ ÇETİN: BİZ İŞİMİZE BAKIYORUZ

Süper Lig’de Trabzonspor’un konuğu olacak Yukatel Denizlispor’da Başkan Ali Çetin zorlu maçtan puanlarla döneceklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 13 Aralık 2019 Cuma, 12:26

Yukatel Denizlispor pazartesi günü Trabzonspor’un konuğu olacak. Süper Lig’de son üç maçtan 7 puan çıkaran Horozlar zorlu deplasmandan da üç puan çıkarmanın hesaplarını yapıyor.

Denizlisporhaber.com’un sorularını yanıtlayan Başkan Ali Çetin Trabzon’a kazanmak için gideceklerini belirtirken, “Teknik ekip ve takımımıza güveniyoruz. Son dönemde takımın performansı daha da arttı. İlk yarı sonuna kadar hedeflediğimiz puana ulaşmak istiyoruz. Trabzon’dan da puanlarla döneceğimize inanıyorum” dedi.

Yeşil siyahlı takım için özel uçak kiralayan Başkan Ali Çetin, tarifeli uçuşların saatleri ile takım programının uyumsuz olduğunu belirterek, “Trabzon deplasmanına geliş gidişimiz bize ciddi zaman kayıplarına ve ekstra maliyetlere neden olacaktı. Hafta içinde oynayacağımız bir da kupa maçı var. Tüm koşulları göz önüne alarak uçak kiralamaya karar verdik” dedi.

Yeşil siyahlı kulübün geçmişte otel paralarını dahi ödeyemediğine değinen Başkan Ali Çetin, “Kim ne derse desin biz işimize bakıyoruz.  Denizlispor’u hem mali olarak hem de sportif olarak biraz daha yukarılara taşımanın gayreti içindeyiz. Geçmişte bu kulüp otel paralarını ödeyemiyordu. Şimdi özel uçak kiralıyor. Geldiğimiz nokta belli. Daha da iyi olacak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

ali yılmaz   -  Bağlantı 13 Aralık 2019, 15:11

ondanmı futbolcular alacakları için tff’ye başvurdu . . .