REKLAMI GEÇ

Başkan bırakıyor kongre 27 Mayıs’ta

Başkan bırakıyor kongre 27 Mayıs’ta

Denizlispor’da bugün toplanan yönetim kurulu olağan kongre tarihini 27 Mayıs olarak belirledi. Başkan Mustafa Üstek yeni dönemde görev almayacağını açıkladı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 7 Mayıs 2018 Pazartesi, 15:00

Denizlispor’da kritik toplantı sona erdi. Yeşil siyahlı kurmaylar olağan kongre tarihini 27 Mayıs olarak belirledi. İlk toplantıda çoğunluk sağlanamaması durumunda genel kurul ikinci toplantısı 3 Haziran günü gerçekleştirilecek.

Bugünkü yönetim kurulu toplantısının ardından Başkan Mustafa Üstek ve kurmayları basın toplantısı yaptı.

Başkan Yardımcısı Taner Atilla, Asbaşkan Necip İrdem ve Muhammet Kaya ile yöneticiler Nihat Hünkar, Ferhat Yıldırım, Mahmet Akarsu ve Hikmet Olgun toplantıda yer aldı.

Başkan Mustafa Üstek ligi zor şartlar altında tamamladıklarını söyleyerek, “Ligi bitirdik ama nasıl bitirdiğimizi bir de bana sorun… Denizli’den destek görmedik. Özellikle işadamlarımızdan tek kuruş alamadık. Sadece Abalıoğlu grubu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan yanımızda oldu. Yönetim kurulundan akstra iki milyon lira daha toplamak zorunda kaldık. İkinci yarıda sadece transfer ve primler için toplam 8 milyon lira harcamak zorunda kaldık” dedi.

Kendisinin kesinlikle kongreide aday olmayacağını açıklayan Başkan Mustafa Üstek, “Futbolcuların maç başı alacaklarının bir kısmı duruyor. Ligde kalma primleri için takıma senet verdik. Prim borcumuz yok ama Eze ile Lazic’in taksitleri ödenmedi. Aissati’ye bir miktar ödeme yapmıştık onun da alacağı var. Perovic’in alacaklarını 9 takside bölmüştük, dört taksidi henüz ödenmedi. Kim gleirse gelsin ben maddi ve manevi olarak yanında yer alacağımı söylemek istiyorum” dedi.

Başkan Yardımcısı Taner Atilla ise zor şartlar altında bile yönetimden fire vermediklerini hep birlikte hareket ettiklerini belirterek, “Başkan Mustafa Üstek olmazsa ben de olmam. Bu şehrin bazı şeyleri düşünmesi lazım. Bu takıma sahip çıkılmalı. Herkes destek olmalı, el atmalı. Bu mantık ile takım bir yere gelemez. Başkan Zolan devam etmemizi istedi ama biz haklı gerekçelerimizi ortaya koyduk. Bu takım eğer gözden çıkarılsaydı 45 milyon lira borcu varken çıkarılırdı. Şimdi borç 15 milyon lira. Şehrin artık geride durmaması gerekiyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..