REKLAMI GEÇ

BAŞKAN ÇETİN: 9 PUANLIK MAÇ

BAŞKAN ÇETİN: 9 PUANLIK MAÇ

Yukatel Denizlispor’da gözler Çaykur Rizespor maçına çevrildi. Başkan Ali Çetin maçın kendileri açısından büyük öneme sahip olduğunu söyledi, “9 puanlık bir maça çıkıyoruz” dedi. Bilet fiyatlarını pahalı bulan taraftarlara ise sigara örneğini verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 22 Kasım 2019 Cuma, 12:36

Süper Lig’de milli ara sona erdi ve yeşil siyahlılar sahne almaya hazır. Haluk Ulusoy Tesisleri’nde yarınki karşılaşmayı bir şölene dönüştürme isteği var. Yeşil siyahlılar takım olarak karşılaşmaya motive oldu. Denizlispor’da tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor.

Kendi evinde çıktığı 5 maçın dördünü kaybeden Yukatel Denizlispor’da Rizespor maçından üç puan çıkarılarak taraftarın galibiyet beklentisi karşılanmak istiyor.

Denizlispor Başkanı Ali Çetin de karşılaşmanın sezonun en kritik maçlarından biri olduğunu söyledi. Yönetim, teknik ekip ve takım olarak maça motive olduklarını belirten Başkan Ali Çetin, “Kendi evimizde Çaykur Rizespor’u ağırlıyoruz. Kazanmamız gereken bir maç. Bizim için 9 puanlık bir maç olduğunu söyleyebilirim. Takımın durumu da çok iyi. Futbolcularımız çok hırslı ve kazanma isteğini gösteriyoruz. Camia olarak bu karşılaşmaya motiveyiz” dedi.

Denizlispor’un çok uzun bir aradan sonra ligde mücadele ettiğini hatırlatan Başkan Ali Çetin, “Buralara kolay gelmedik. Herkes de bunun farkında. Hem yerli oyuncularımız hem de yabancı oyuncularımız bizim için ligin ne ifade ettiğini biliyorlar” diye konuştu.

Taraftarlara da çağrıda bulunan Başkan Ali Çetin, “Denizlispor şehrimizin ortak değeri, ortak paydası. Herkesin sahip çıkması gerekiyor. Bu sezon ‘Tam Destek Hep Destek’ sloganı ile yeni bir sinerji oluşturduk. Tüm camia olarak kenetlenirsek üstesinden gelemeyeceğimiz zorluk, başaramayacağımız hedef yok. Taraftarlarımızı kendi sahamızda üzdüğümüz maçlarımız oldu ama merak etmesinler Çaykur Rizespor maçında hep birlikte galibiyetin sevincini yaşayacağız. Herkesin maç saati Denizli Atatürk Stadı’na gelerek skor ne olursa olsan takıma sahip çıkmasını bekliyoruz” diye konuştu.

Bazı taraftarların bilet fiyatlarının pahalı olmasından yana şikayetlerine ilişkin de değerlendirmede bulunan Başkan Ali Çetin, “Bilet fiyatlarımız uygun. Bir paket sigara parasına bilet veriyoruz. Denizlispor için bir paket sigara içmesinler” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..