REKLAMI GEÇ

BAŞKAN ÇETİN: BENİM ADIMA 100 MİLYON TEMLİK ALINDI

BAŞKAN ÇETİN: BENİM ADIMA 100 MİLYON TEMLİK ALINDI

Denizlispor Başkanı Ali Çetin temliklere ilişkin iddialara yanıt verdi 100 milyon liralık temlik aldığını doğruladı. Çetin temliklerin tedbiren alındığını anlattı, gerekçelerini sıraladı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 23 Ekim 2019 Çarşamba, 14:21

Yukatel Denizlispor’da temlik iddialarına yanıt veren Başkan Ali Çetin toplam 100 milyon liralık kendi adına temlik aldığını açıkladı.

Bugün basın toplantısı düzenleyen Çetin, toplantının hemen başında; “Kulüp batıyormuş arkadaşlar. 150 milyon lira borcumuz varmış. Böyle yazıyorlar. Bunlara gülüyorum” diye konuştu.

Çetin sosyal medyadada temliklere ilişkin iddialara da yanıt verdi. Sözlerinin başında “Evet arkadaşlar 25, 25, ve 50 olmak üzere benim adıma 100 milyon liralık temlik alındı” diyen Başkan Çetin, “Bu paranın 13-14 milyon liralık kısmı benim kendi alacağım, kalanı tedbir amaçlı konuldu” dedi.

Denizlispor’un eski icralarla mücadele ettiğini, takımın süper lige çıktığından bu yana yeni icra dosyaları ile karşılaştıklarını anlatan Çetin, “Yıllar öncesinin alacakları için ilamsız takip başlatıyorlar. Baklava parası dahi ödenmemiş. Bunlar bizim kayıtlarımızda yok. Çok eski borçlar. Haliyle yükleri Denizlispor’da gerçekte olduğundan daha fazla oluyor” dedi.

100 milyon lira temlik aldıkları için kimsenin Denizlispor’da alacağnın kalmasından endişe duymaması gerektiğini söyleyen Başkan Çetin, “2012 yılından 53 bin liralık alacak çıktı. Bu alacağın kaydı, hesapları yok. Süper lige çıktık kulüpte para var diye herkes icraya veriyor. Temlikler pazarlık şansı veriyor bize. Kimsenin parasını ödememe düşüncesinde olmadık. Sadece gerçek alacaklar ortaya çıksın diye temlik koyduk. Gerçek alacaklar varsa bunu son kuruşuna kadar öderiz” dedi.

Usulsüzlük iddialarına ilişkin ise, “Biz denetime açığız. Kimin iddiası varsa gelsin incelesin. Hatta bu iş için bir mali müşavir daha istihdam edelim. Biz temlik alıp parayı cebimize koymuyoruz” dedi. Temliklerin günü geldiğinde hemen kulübün hesabına yatırıldığını söyleyen Çetin, “Fake hesaplarla yazmasınlar. Delikenlı olan mertçe mücadele eder. Sahte sitelerden sürekli eleştiri peşindeler. En ufak şüphesi olan gelsin hesapları incelesin” diye konuştu.

Denizlispor’un ay sonu itibariyle 37 milyon lira borcu olduğunu bu paranın 6 milyon lirasının ise 30 Eylül’de tahakkuk edeceğini söyleyen Başkan Çetin, “Kasamızda paramız yok ama günü geçmiş borcumuz da yok. Biz doğru yoldayız. Çok da iyi gidiyoruz. Farklı bir şey çıkar ne gerekiyorsa yaparız” dedi.

Bazı çevrelerin kulübün üstünden sıyrılmasını istediklerini kaydeden Çetin, “Bizi ve kulübü rahat bırakın” dedi.

Başkan Yardımcısı Taner Atilla da kendisinin 75 bin liralık temliğine ilişkin, “Bu tür konuların sosyal medya üzerinden konuşulması doğru değil. 75 bin lira benim aracımın yakıt gideri bile olamaz. Bu kulüp için defalarca yurt dışı seyahati yaptım. Tek bir kuruşunu fatura etmişliğim yoktur. Ben yıllarca kulübün mali müşavirliğini ücretsiz yürütüyor, üzerine cebimden vergisini ödüyorum. Çalıştığım sürede bir mali müşavir tutmuş olsak kulübe maliyeti 600 bin liranın üzerinde olurdu. Bu yönetime kimse hırsız diyemez. Bu kulübü kimse sosyal medyada rezil edemez” dedi.

Toplantının ilerleyen bölümünde bazı eski yöneticilere ilişkin değerlendirmeler ve faturalar gündeme getirilirken Başkan Ali Çetin, “Bu sezonu bitirelim farkı göreceksiniz. Hiç beklemesinler. İki yıl daha bize katlanacaklar” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..