REKLAMI GEÇ

BAŞKAN ÇETİN’DEN SİTEM DOLU PAYLAŞIMLAR

BAŞKAN ÇETİN’DEN SİTEM DOLU PAYLAŞIMLAR

Denizlispor’un Başakşehir ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından paylaşımda bulunan Başkan Çetin, “Tepkilere en iyi cevap sahada aldığımız sonuçlar” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 9 Aralık 2019 Pazartesi, 09:53

Denizlispor süper ligde yoluna devam ederken Başkan Ali Çetin ve taraftarlar arasındaki sürtüşme devam ediyor. Uyuşmazlık Başkan Ali Çetin’in sosyal medya paylaşımlarına da yansıdı.

Yeşil siyahlıların Başakşehir ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından sosyal medyadan takipçilerine seslenen Başkan Ali Çetin, kazanmaya çok yaklaşmalarının doğru işler yaptıklarınını göstergesi olduğunu söyledi, tepkilere en iyi yanıtın sahada alınan skorlar olduğunu işaret etti.

Çetin paylaşımında, “Zorlu fikstürümüzün ardından kaybetmeme alışkanlığını kazanmamız önemliydi. Başakşehir gibi güçlü bir kulüpten aldığımız 1 puanın yanında maçı kazanmaya çok yaklaşmamız bazı şeyleri doğru yaptığımızı gösteriyor.

Bizim tek istediğimiz emeklerimizin karşılığını almak ve tüm zorluklara rağmen bunu başaracağımıza eminim. Başkalarına hizmet eden kitlenin tepkisine de en iyi cevabı sahada aldığımız ve alacağımız sonuçlarla vereceğimizden hiç şüphem yok.

Herkes bilsin ki bizim verilemeyecek hiçbir hesabımız yoktur. Hocamızı ve takımımı kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..