REKLAMI GEÇ

BAŞKAN CEZAYI AFFETTİ

BAŞKAN CEZAYI AFFETTİ

Denizlispor’da sezon başında kabul edilen prim ceza yönetmeliğine göre iç saha yenilgisinde takıma 30’ar bin lira ceza kesilmesi gerekiyor. Fakat Başkan Ali Çetin ve yönetim kurulu üyeleri bu cezayı uygulamayacak.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 17 Eylül 2019 Salı, 11:02

Spor Toto Süper Lig’e iki galibiyet bir beraberlikle başlayan ardından Konyaspor’a kendi evinde boyun eğen Yukatel Denizlispor’da yönetim takıma önemli bir jest yapmaya hazırlanıyor.
Yeşil siyahlılarda sezon başında belirlenen prim ceza yönetmeliğine göre iç sahadaki puan kayıplarında takıma 30’ar bin lira para cezası verilmesi öngörülüyor.
Buna karşın yeşil siyahlı kurmaylar bu cezayı uygulamama kararı aldı. Karşılaşma sonrasında önce takım otobüsüne giderek oyuncularını tesilli eden ardından soyunma odası çıkışında Teknik Direktör Yücel İldiz ile görüşüp üzülmemesini isteyen Başkan Ali Çetin cezanın da uygulanmaması için yönetim kurulunu harekete geçirdi.
Yeşil siyahlı kurmayların bu akşam yapacakları yönetim kurulu toplantısının ilk maddesi ceza konusu olacak. Başkan Ali Çetin takımın cezasının affını gündeme getirecek. Yönetim kurulu üyelerinin çok büyük bir bölümü de Başkan Ali Çetin ile aynı görüşü paylaşıyor.

Diğer yandan denizlisporhaber.com’a Konyaspor maçını değerlendiren Başkan Ali Çetin, “Uzun süredir maç kaybetmiyor. Puan kayıpları da futbolun içinde olan şeyler. Maçta pozisyonlarımız olmadığını kimse iddia edemez. Özellikle Rodagella ile net fırsatlar yakaladık. Bunları değerlendirebilseydik maçın skoru çok farklı olurdu. Ara sıra tutukluk yaşayabiliriz. Bunlar olağan durumlar. Önümüzde çok uzun bir lig maratonu var. İlk 5 hedefimiz geçerli. Bu süreçte hem teknik ekibin hem de futbolcularımızın üzerine düşeni fazlasıyla yapacağına kuşkumuz yok. Moralimizi bozmayacağız. Bu maç artık geride kaldı. Önümüzdeki maçlara odaklanmamız gerekiyor” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..