REKLAMI GEÇ

BAŞKAN HOCAYI BÖYLE TESELLİ ETTİ

BAŞKAN HOCAYI BÖYLE TESELLİ ETTİ

Denizlispor’u şampiyon yapan ve ligde ilk üç maçta yenilgi göstermeyen Yücel İldiz, Konyaspor maçı sonrası yıkıldı. Hocayı ve takımı Başkan Ali Çetin teselli etti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 16 Eylül 2019 Pazartesi, 11:52

9 sezon sonra Denizlispor’u süper lige taşıyan, sezona da çok iyi bir başlangıç yaparak Horozların tarihindeki en iyi lig başlangıcını gerçekleştiren Teknik Direktör Yücel İldiz, Konyaspor maçında alınan yenilgi sonrasında büyük üzüntü yaşadı.

Karşılaşma sonrasında taraftarın bağrına bastığı yeşil siyahlı takım da son derece moralsizdi. Maçtan sonra stadı terk etmeyen Denizlispor Başkanı Ali Çetin önce takım otobüsüne binerek futbolculara kısa bir konuşma yaptı, onlara olan güvenini tekrarladı. Takımdan bu maça takılmamalarını isteyen Başkan Çetin, mağlubiyet için üzülmemelerini istedi.

Daha sonra Teknik Direktör Yücel İldiz’in son derece moralsiz olduğunu gören Başkan Çetin bu kez soyunma odası kapasında beklediği İldiz’i teselli etti. Kurt teknik adama sarılan Başkan Ali Çetin, “Hocam kazanmak da var kaybetmek de… Biz her zaman sana güveniyor ve inanıyoruz. Bu maç için üzülme. Daha seninle kazanacağımız çok maçlarımız var” diye konuştu.

Bu anları Denizli’nin acar habercisi Meriç Ulukuş fotoğrafladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..