REKLAMI GEÇ

Başkan İpek’ten taraftara çağrı

Başkan İpek’ten taraftara çağrı

Denizlispor’un, 15 Şubat Pazar günü, saat 14.00’te, Konyaspor ile oynayacağı maç öncesinde, Denizlispor Başkanı Ali İpek, taraftara takımı yalnız bırakmamaları çağrısında bulundu.

/ DENİZLİSPORHABER / 11 Şubat 2009 Çarşamba, 01:00

Denizlispor Başkanı Ali İpek, taraftarlardan, 15 Şubat Pazar günü oynanacak olan Denizlispor-Konyaspor maçında, takımı yalnız bırakmamalarını istedi. Denizlispor’un, dönüm noktası olabilecek bir karşılaşmaya çıkacağını belirten İpek, “Bu karşılaşma bizim açımızdan oldukça önemli. 6 puan değerinde bir karşılaşmaya çıkıyoruz. Konyaspor karşılaşması bizim için adeta dönüm noktası. Bu mücadelede taraftarımıza büyük sorumluluk düşüyor. Bu nedenle tüm taraftarlarımızı stada bekliyoruz. Taraftarımızı da arkamıza aldığımız sürece, başarılı olacağımızdan eminiz. Taraftarlarımız, fair-play çerçevesinde 90 dakika boyunca takımının arkasında durmalı. Konyaspor’u yenerek hem moral kazanmak, hem de yükselişe geçmek için taraftarımızın desteği gerekli” dedi.

Pazar günü, Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan Denizlispor-Konyaspor Turkcell Super Ligi’nin 20. hafta karşılaşmasının bilet fiyatları da açıklandı. Buna göre: Kapalı tribün 35 TL, maraton 15 TL, kale arkası 5 TL, misafir takım 5 TL. Biletler maç günü saat 10.00’da stadyum gişelerinde satışa çıkacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..