REKLAMI GEÇ

Başkan, Mehmet ve Ziya’yı bırakmıyor

Başkan, Mehmet ve Ziya’yı bırakmıyor

Takımın en golcü iki ismi diğer kulüplerin iştahını kabartırken bugün transfere şekil verecek Başkan Üstek açık konuştu: Futbolcularımı bir yere bırakmam…

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 11 Haziran 2018 Pazartesi, 10:17

Denizlispor’da transfer çalışmaları bugünden itibaren start alıyor. Yeşil siyahlılarda Teknik Direktör Osman Özköylü ile görüşecek Başkan Mustafa Üstek, transferin bundan sonraki seyrine karar verecek.

Yeşil siyahlı kurmaylar ilk olarak takımdaki oyuncuların sorunlarını giderecek.

Alacakları ödenmediği için ihtar çeken Mehmet Akyüz ve Ziya Alkurt’un sorunları bu hafta giderilecek.

Geçen sezon 12 gol atan Mehmet Akyüz takımın en golcü futbolcusu olurken skorlara 7 golle katkı koyan Ziya Alkurt da en golcü ikinci isim olarak dikkat çekmişti. Bu ikilinin mutlaka takımda kalmasını isteyen Başkan Mustafa Üstek hafta içinde para konusundaki sıkıntıları çözerek futbolculara ödeme yapmayı planlıyor. Yeşil siyahlılarda ihtar çekmeyen Keremcan Akyüz’ün de beklentilerinin karşılanacağı kaydedildi.

Futbolculara ligdeki diğer kulüplerden talipler olduğu hatırlatılan Başkan Mustafa Üstek, “Ben oyuncularımdan memnunum. Mehmet Akyüz, Denizli’de yeniden varlığını hatırlattı ve ne denli iyi bir futbolcu olduğunu bir kez daha gösterdi. Denizlispor Mehmet Akyüz’e, Mehmet de Denizlispor’a iyi geldi. Kendisinden çok çok memnunum. Diğer takımlardan isteyen varmış duyuyoruz. Ben futbolcumu bırakmam. Bir yere gitmeyecek. Sorunları oturup çözeceğiz. Ziya Alkurt konusunda da sıkıntılar çözülecek. Rakip takımlar için her zaman bir tehdit unsuru olarak öne çıkan futbolcumuz sezon içinde skora da önemli katkılarda bulundu. Golcülerimizin sorun yaşadığı dönemlerde sorumluluk alıp öne çıkmayı başardı. Denizli’de oyununu her geçen gün daha da geliştirdi. Bu ligin değerli futbolcularından biri olduğunu herkes kabul ediyor. Hedef koyacaksak bu oyuncularımız takımda kalmalı. Taraftarlarımız merak etmesin. Oyuncularımızı bırakmayacağız” dedi.

İŞTE DİĞER TRANSFERLERİN DURUMU
Yeşil siyahlılar taraftarın takımda tutulmasını istediği Aissati konusunda da girişimlerde bulundu. Denizli’de mutlu olan futbolcu ile yine sözleşme imzalamak istediklerini söyleyen yeşil siyahlı kurmaylar, “Biz teklifimizi yaptık. Fakat aracılar sürekli fiyat değiştiiyor. Biz kendi şartlarımızı öne sürdük. Bunun üstüne çıkmayız. Kimse Denizlispor’dan daha değerli değildir. Her futbolcunun boşluğu doldurulur” diye konuştu.

Erhan Kartal konusunda beklemede olduklarını söyleyen Başkan Mustafa Üstek, “Denizlimizin çocuğu. Denizlisporumuzdan yetişti. Takıma katılmasını isteriz. Fakat takım içindeki dengeleri gözetmek zorundayız. Biz borçlu bur kulübüz. Büyük paralara oyuncular transfer edemeyiz. Fedakarlık yapacak olanlara kapımız her zaman açık. Hiçbir futbolcuya mecbur değiliz” diye konuştu. Başkan Üstek, Muhammet Himmet transferine de sıcak baktıklarını, şartları konuşacaklarını kaydetti.

Denizlispor’da Kappel’den boşalan kanada ise ligde deneyimli iyi bir futbolcu ile temasta olduklarını söyleyen Başkan Üstek, “Hocamızın bu bölgeye istediği isimler var. Onları değerlendiriyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

mesut bahtiyar   -  Bağlantı 11 Haziran 2018, 10:32

Başkan Mehmet Ziya’yı takımda tutma konusunda son derece haklısınız. Kimse kusura bakmasın ama Akyüz sayesinde hala 1. ligdeyiz. Adam sezonun yarısında 12 gol attı. Bunu gözden kaçırmayalım.