REKLAMI GEÇ

BAŞKAN MÜJDEYİ VERDİ: BU HAFTA 4 TRANSFER

BAŞKAN MÜJDEYİ VERDİ: BU HAFTA 4 TRANSFER

Denizlispor’da transfer çalışmaları hız kazandı. Başkan Ali Çetin bu hafta dört futbolcuya imza attıracaklarını söyledi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 17 Haziran 2019 Pazartesi, 10:28

Süper lige iyi bir kadro kurarak başlamak isteyen Denizlispor’da transfer çalışmaları sürüyor. Yeşil siyahlılarda hem profesyonel şube hem de scout ekibi birlikte çalışarak yeşil siyahlılara faydalı olacak futbolcuların peşinde.
Denizlisporhaber.com’a değerlendirmede bulunan Denizlispor Başkanı Ali Çetin transferde önceliklerinin kaliteli, kulübe faydalı olabilecek futbolcular olduğunu söyledi.
Mali konuların ikinci planda geldiğini kaydeden Başkan Ali Çetin; “Arkadaşlarımız çok ciddi bir çalışma yürütüyorlar. Bir kadro mühendisliği gerçekleştiriliyor. Bizim önceliğimiz futbolcuların maliyeti değil Denizlispor’a yapacakları katkı. Noktasal transfer çalışıyoruz. Mali konular daha sonra geliyor. Tüm beklentilerimizi karşılayacak ve ekonomik olarak da kulübümüzü yormayacak şartlar oluştuğunda transferi gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

BU HAFTA 4 FUTBOCU İMZA ATACAK
Transfer piyasasında bütçelerin çok yüksek olduğunu söyleyen Başkan Ali Çetin, “Futbolcu maliyetleri çok yüksek ama fiyatlar istediğimiz seviyelere gelmeye başladı. Denizlispor’un sokağa atılacak tek kuruşu yok. Bu nedenle transferde çok dikkatli davranıyoruz. Taraftarlarımız endişe etmesinler. 1 Temmuz’da başlayacak kampımızda takımın büyük çoğunluğunu oluşturmuş olacağız. Genç futbolcularımızın da katılımı ile kampı başlatacağız. Kamp süresince de transfer çalışmalarımız devam edecek. Bu hafta 4 futbolcuya imza attırmayı planlıyoruz. Görüşmelerimiz sürüyor” dedi.

BU SENE DAHA ÇOK DESTEK BEKLİYORUZ
Geçen sezon gelen şampiyonlukta taraftarın desteğinin çok önemli olduğunu hatırlatan Başkan Ali Çetin, “Bu sezon taraftarlarımızdan çok daha fazlasını istiyoruz. Onların hem maddi hem de manevi desteğine ihtiyacımız var” dedi. Yeşil siyahlı kulübün reklam gelirlerinden 25 milyon liralık gelir beklediğinin de altını çizen Başkan Ali Çetin, “Önümüzdeki haftadan itibaren bu alandaki çalışmalarımızı da başlatıyoruz. Sadece stat içindeki panolardan 5,5 milyon liralık gelir bekliyoruz. Diğer kalemlerle birlikte toplamda 25 milyon liralık reklam ve sponsorluk geliri öngörüyoruz. Denizli iş dünyasının ve Denizli halkının kulübe sahip çıkacağına inanıyoruz” dedi. Yeşil siyahlıların minyatür şampiyonluk kupalarının da bu hafta içinde geleceğini ve satışa çıkaracaklarını belirten Başkan Ali Çetin, “Her Denizlisporlunun bu kupalardan bir tane alacağına inanıyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..