REKLAMI GEÇ

Başkan primi 25 bin liraya çıkardı

Başkan primi 25 bin liraya çıkardı

Denizlispor, Afjet Afyonspor deplasmanında üç puanı üç golle alırken, Gençlerbirliği ile birlikte el ele süperlig yürüyüşünü sürdürdü. Horozların fırtına gibi estiği maçtan önce Başkan Çetin soyunma odasında takıma bir konuşma yaptı, asılsız dedikoduları hatırlattı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 19 Mart 2019 Salı, 15:00

Spor Toto 1. Lig lideri Denizlispor, takipçisi Gençlerbirliği ile birlikte süperlige yürüyor. Yeşil siyahlılar son olarak ligde kalma savaşı veren Afjet Afyonspor’u devirdi.

Zorlu lig maçı öncesi Denizli cephesinde farklı şeyler yaşandı. Maç haftasında bazı sosyal medya kullanıcıları özellikle kaleci Stachowiak ve Aissati başta olmak üzere bazı oyuncuların ücretlerini alamadıkları için maça çıkmayacakları iddiasını ortaya attı.
Denizlispor’da daha önce futbolculara primlerinin düzenli ödeneceği sözünü veren yönetim hakedişler için ise kaynak arayışını sürdürdü. Bir kısım ödeme yapan yönetim süperlig ile birlikte tüm futbolcu alacaklarının ödenmesini planlıyor. Ortaya atılan iddialar ise kafaların karışmasına neden oldu.

Bu nedenle Denizlispor Başkanı Ali Çetin, Afyonspor maçı öncesinde soyunma odasına girerek takıma bir konuşma yaptı. Şampiyonluk inancını tekrarlayan ve maç önü ortaya atılan iddiaları dillendiren Başkan Ali Çetin, “Sizlere inanıyorum. Bu sene şampiyon olacağız. Maça konsantre olun ve bana galibiyet hediye edin” dedi. Futbolcular da Başkan Çetin’e galibiyet sözü verdi.
Yeşil siyahlıların Afjet Afyonspor galibiyet primini önce 20 bin lira olarak açıklayan Başkan Ali Çetin, prime 5’er bin lira daha zam yaptı ve takım maça çıkmadan önce galibiyet primini 25 bin lira olarak belirledi.
Daha ilk yarıda durumu 3-0’a getiren yeşil siyahlılar maç içide sayısız fırsatı harcarken ev sahibine direnme şansı da vermedi. Karşılaşma sonrasında ise Denizlispor cephesinde büyük sevinç yaşandı. Maça çıkmayacağı iddia edilen kaleci Stachowiak’ın karşılaşma sonunda başkan Ali Çetin’e sarılarak marşlar söylediği kaydedildi.
Yeşil siyahlılarda Afjet Afyonspor maçı primleri de cuma gününe kadar ödenecek.  

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..