REKLAMI GEÇ

BAŞKAN SEVİNİRKEN ÇAKTI

BAŞKAN SEVİNİRKEN ÇAKTI

Trabzonspor galibiyetinin ardından sosyal medyadan takipçilerine seslenen Başkan Ali Çetin ‘Tüm zorluklara rağmen ilerliyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 17 Aralık 2019 Salı, 09:55

Süper Lig Cemil Usta Sezonu 17’nci hafta maçında Trabzonspor’a konuk olan Yukatel Denizlispor, zorlu deplasmandan üç puanı söktü aldı. Yeşil siyahlılar 21’nci dakikada Oğuz’un kendi kalesine attığı golle geriye düştü 59 ve 82’nci dakikalarda Rodallega’nın sayıları ile galibiyete uzandı.
Yeşil siyahlıların zorlu deplasmandan çıkardığı üç puan tüm otoriteleri şaşkına çevirirken maç öncesi galibiyetten emin olan isimler de vardı. Bu isimlerden biri de Başkan Ali Çetin’di. Çetin karşılaşma sonrasında sosyal medyadan yaptığı paylaşımda yine göndermelerde bulundu.

Takipçilerine seslenen Başkan Ali Çetin; ” Hak ettiğimiz yere, bu şehrin layık olduğu noktaya; tüm zorluklara rağmen emin adımlarla ilerliyoruz! Bir alt ligde küme düşmemeye oynayan takımımızı ellerinden tutarak, ligde puan almanın en zor takımlarından biri haline getiriyor olmanın mutluluğu bu” ifadelerini kullandı.

Çetin tüm takımı kutladığı bir diğer mesajında ise; “Mehmet hocamız, tüm oyuncularımız ve ekibimiz tüm tebrikleri hak ediyor bugün. Her geçen hafta sonunda daha yüksek sesle; #HepDestekTamDestek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..