REKLAMI GEÇ

Başkan Süleyman Urkay görevinden istifa etti

Başkan Süleyman Urkay görevinden istifa etti

Denizlispor’da kongre kararı almasına rağmen başkanlıktan istifa etmeyen Süleyman Urkay taraftar protestolarına dayanamadı.

/ DENİZLİSPORHABER / 2 Ekim 2013 Çarşamba, 16:46

Denizlispor’da yoğun eleştirilerin ardından olağanüstü kongre kararı alan Başkan Süleyman Urkay, görevinin başında kalmakta ısrarcıydı. Başkan Urkay’ın kulübü kongreye kadar götürme düşüncesi Denizlispor-Manavgat kupa maçında alınan ani kararla sekteye uğradı.

Yeşil siyahlıların 2-0 geriye düştüğü maçta tribünlerden Urkay’a yönelik protestolar yükselince Doğan Seyfi Atlı Stadı’nı terk eden Süleyman Urkay kısa süre içinde aldığı istifa kararını da kurmaşları ile paylaştı.

Denizlispor’da 21 Ekim’de yapılacak olağanüstü kongre öncesi Süleyman Urkay’ın görevinde kalması da siyasi çevrelerde rahatsızlıkla karşılanıyordu.

Manavgat Evrensekispor maçının son dakikalarında stadı terkeden Süleyman Urkay, “Anlaşılan sorun bende. O halde gidiyorum. Takımı artık tanıyamıyorum. Bir gün bile başkanlık görevimde kalmam, Denizlispor’a daha çok zarar verecek” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

aync   -  Bağlantı 3 Ekim 2013, 23:15

nihayet sonunda basardin yuhsana kac teknik tröktör kac futbolcu aldin sattin bak arkana incele bir kere anlarsin ne halt ettigini kac milyon borc ile aldin kac milyona cikardin

nurullah   -  Bağlantı 3 Ekim 2013, 16:34

anladığın para işlerine git

tavaslı   -  Bağlantı 3 Ekim 2013, 09:04

yeni mi anladın başkan,,,