REKLAMI GEÇ

Başkan takımdan memnun, sürpriz transfer olabilir

Başkan takımdan memnun, sürpriz transfer olabilir

Denizlispor kampını ziyaret eden Başkan Mustafa Üstek’in ilk izlenimleri olumlu. Çalışmaları izleyen Üstek yeni sezonda topa daha fazla sahip olan bir takım olacaklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 9 Temmuz 2018 Pazartesi, 11:22

Denizlispor’da keyifler yerinde. Transferde sona gelen yeşil siyahlılarda Başkan Mustafa Üstek ve yardımcısı Taner Atilla, Afyon kampını ziyaret etti.

Teknik Direktör Osman Özköylü önderliğinde çalışmalarını sürdüren takımın antrenmanlarını izleyen ve teknik ekipten bilgi alan Başkan Üstek kamp ziyaretinden memnun kaldı.

GÜZEL FUTBOL İZLEYECEĞİZ
Kamp izlenimlerini paylaşan ve futbolcuların istek ve arzularını beğendiğini söyleyen Başkan Üstek; “Kampta güzel bir aile ortamı var. Tüm takım ahenk içinde. Antrenmanlarda futbolcuları istekli ve gayretli gördüm. Bu sezon topa daha fazla sahip olan, skor üreten ve keyifli futbol oynayan bir takım olacağız. Hocamıza ve futbolcularımıza inanıyoruz” diye konuştu.

TRANSFER SÜRECEK, SÜRPRİZ GELEBİLİR
Transfer çalışmalarının devam ettiğini de kaydeden Başkan Üstek, “Sağ bek ve forvet almayı planlıyorduk. Hocamızla tekrar bir araya geldik ve bir stoper daha almaya karar verdik. İyi bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Transfer görüşmeleri sürüyor. Tüm bu mevkilerin dışında sürpriz bir futbolcu da transfer edebiliriz. Şartlar oluşursa bu transferi bitiririz aksi halde üç takviye ile yolumuza devam ederiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..