REKLAMI GEÇ

BAŞKAN ÜSTEK’İN DAYANACAK GÜCÜ KALMADI

BAŞKAN ÜSTEK’İN DAYANACAK GÜCÜ KALMADI

Zaten ekonomik sıkıntıda olan yönetimin başı yine alacaklarla dertte. Horozların geçmişten gelen borçları yeşil siyahlı yönetimin yine karşısına çıktı. Başkan Üstek iki günde 800 bin liralık icra ve tedbirle karşılaştı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 29 Ağustos 2018 Çarşamba, 12:20

Denizlispor’da bir yandan kaynak sorunu yaşanırken bir yandan da eski alacaklar tek tek kapıya dayanıyor. Başkan Mustafa Üstek’i bırakma noktasına getiren alacaklar son iki günde hızını artırdı. üstek’in Ankara ve İstanbul arasında mekik dokumasına neden olan alacaklar eski futbolcu İnkango’nun ödemesi ile birlikte 800 bin lirayı buldu.

Bazıları avukatlarda bulunan pek çok irili ufaklı haciz ve tedbir dosyaları ile karşı karşıya kalan Başkan Üstek bu zorlu süreçteoluşturduğu kaynakla İnkango’nun borcunu tamamen bitirirken eski teknik Direktör Ali Tandoğan’ın ve eski kulüp doktorunun da alacağını ödedi. Bu arada uzun zamandır Denizlispor’dan alacağını tahsil edemeyen bir güvenlik firmasına da ödeme gerçekleştirildi. Bu ödemelerin yanı çok sayıda başka alacaklıya da ödemeler gerçekleştirildi.

Başkan Üstek ödemeleri doğrularken, “Bunlar kulübümüzün borçları. Elbette ödeyeceğiz ama böyle zorlu bir dönemde, özellikle kaynak bulma konusunda sıkıntı yaşadığımız bir dönemde gelmesi kötü bir sürpriz oldu. Yaklaşık 800 bin liralık alacaklar için karşılıklı görüşerek, anlaşarak 500 bin liraya kadar anlaşma sağladık. İyi niyet gösteren karşı taraflara teşekkür ediyorum. Denizlispor’un her kuruşunu korumaya çalışıyoruz. Bize iyi niyetle yaklaşan herkese biz de aynı karşılığı sonuna kadar veriyoruz.

Şimdi futbolcularımıza olan ödemelerimiz var. Onlar için kaynak arayışımız sürüyor. Kentimizin büyüklerinden de destek bekliyoruz” diye konuştu.

Ödemeler nedeniyle bunalan Başkan Mustafa Üstek’in sık sık yönetim kurulu üyelerine görevi bırakabileceği yönünde konuşmalar yaptığı öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..