REKLAMI GEÇ

BAŞKAN ZOLAN’DAN 400 BİN LİRALIK SPONSORLUK DESTEĞİ

BAŞKAN ZOLAN’DAN  400 BİN LİRALIK SPONSORLUK DESTEĞİ

BELTAŞ, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın talimatı ile Denizlispor’a 400 bin liralık sponsor oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 25 Ocak 2019 Cuma, 14:39

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın Denizlispor’a maddi manevi desteği sürüyor. Yeşil siyahlıların sponsor bulmakta zorlandığı şu sıralar yine Başkan Zolan sorumluluk aldı. Zolan, BELTAŞ’a talimat vererek Denizlispor’a 4 maçlık ve 400 bin liralık göğüs reklamı verdi.

Sponsorluk anlaşmasının imza töreninde BELTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Teke, Denizlispor Başkanı Ali Çetin ve Başkan Yardımcısı Taner Atilla yer aldı.

Denizlispor Başkanı Ali Çetin, Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan’ın her zaman Denizlispor’un yanında yer aldığını belirterek; “Tek hedefimiz şampiyonluk” diyen Çetin, “İnandığımız bu yolda, Denizlispor’un en büyük destekçisi olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan’ın destekleri sürüyor. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Bu anlaşma Adana Demirspor maçı öncesi de büyük moral oldu” dedi.

TEKE ŞAMPİYONLUĞA İNANIYOR
BELTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Teke ise, Başkan Osman Zolan’ın talimatıyla BELTAŞ olarak Denizlispor ile 400 bin TL’lik sponsorluk anlaşması imzaladıklarını ifade ederek, Büyükşehir Belediyesinin şehrin takımına sahip çıkmaya devam ettiğini söyledi. Denizlispor’ a sahip çıkılmasının şampiyonluğu da getireceğine dikkat çeken Teke, Denizlililerin özlediği takımı görmeye başladığını belirterek, “Şehir olarak Denizlispor’un bu yıl şampiyon olacağına inanıyoruz” dedi.

ZOLAN: O SENE BU SENE
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, “Denizlispor’u her zaman markamız bildik ve elimizden geldiğince destek olduk, destek olunmasına da katkı sağladık. Takımımızın başarıları arttıkça şehrimizin de heyecanı arttı. Çok güzel bir ivme yakalandı. İnşallah bu başarı serisi şampiyonluğu da getirecektir” dedi. Hafta sonu yapılacak Adana Demirspor karşılaşmasında Denizlispor’a başarılar dileyen Başkan Osman Zolan, “Bizler de yine tribünde yerimizi alıp takımımızı var gücümüzle destekleyeceğiz. İnşallah o sene bu sene olacak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..