REKLAMI GEÇ

BAŞKANDAN MUTLUSU YOK

BAŞKANDAN MUTLUSU YOK

Ay sonundaki ödemeler için kaynak arayışında olan ve sıkıntılı günler geçiren Başkan Mustafa Üstek, Adana Demirspor galibiyeti ile moral buldu.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 20 Ağustos 2018 Pazartesi, 12:05

Denizlispor’da Başkan Mustafa Üstek’in keyfi Adana Demirspor galibiyeti ile yerine geldi. Ay sonunda ciddi ödemeleri bulunan bu nedenle kaynak arayışını aralıksız sürdüren Başkan Mustafa Üstek, tüm olumlu gelişmelere rağmen Denizli’den beklediği desteği bulamıyordu. Zorlu süreçte alınan galibiyet yönetim için de büyük moral oldu.

Adana Demirspor maçını değerlendiren Başkan Mustafa Üstek takımın iyi bir oyun ortaya koyduğunu belirterek galibiyeti taraftarlara hediye etti.

Ligin ilk haftasında Gazişehir karşısında iyi bir oyun ortaya koyduklarını hatırlatan Başkan Mustafa Üstek, “O maçta galibiyeti kaçıran taraf bizdik. Her ne kadar sahadan yenik ayrılsak da takımın oynadığı futbol bizleri herkesi memnun etmiş gelecek için umut vermişti.

Adana Demirspor karşısında oyununun üzerine biraz daha koyan, daha başarılı organizasyonlar yapan, daha fazla üretken olan bir takım izledik. Haftalar ilerledikçe çok daha iyi bir takım olarak ligin sayılı ekipleri arasında olacağımıza inancım tam. Yüksek bütçelerle takım oluşturan ve çok zor bir deplasman olan Adana Demirspor karşısında alınan galibiyet bayram öncesi camiamız için de çok büyük moral oldu. Sahanın her yerinde mücadele eden, terinin son damlasına kadar savaşan takımı ve teknik ekibimizi kutluyorum. Denizlispor ilk iki haftada gösterdi ki ne iç sahada ne de dış sahada kolay bir rakip olmayacaktır. Eksiklerin kadroya katılması ile yeni bir forvetin de takıma dahil olması ile daha da güçleneceğiz. Bizim taraftarlarımızdan beklentimiz bu takıma sahip çıkmaları ve onu daima desteklemeleri” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..