REKLAMI GEÇ

BAŞKANDAN MUTLUSU YOK

BAŞKANDAN MUTLUSU YOK

Denizlispor’un evinde 4 maç sonra kazanması camianın moralini yükseltti. Başkan Ali Çetin, “Bu galibiyet çıkışımızın başlangıcı olacak” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 25 Kasım 2019 Pazartesi, 12:12

Denizlispor’da keyifler yerinde. Kendi evinde maç kazanamayan Horozlar şanssızlığını Rizespor karşısında kırdı ve 2-0 kazanarak hanesine üç puan yazdırdı.

Galibiyet son dönemlerde eleştiri oklarının hedefi olan Başkan Ali Çetin ve yönetimini de memnun etti.

Denizlisporhaber.com’a değerlendirmede bulunan Başkan Ali Çetin, “Puanlara ihtiyacımız vardı. Uzun aradan sonra iç sahada kazanmak güzel. Çok da mutlu olduk” dedi.

Oyun olarak eksikleri olduğunu hatırlatanr Başkan Ali Çetin, “Her iki takım da aslında çok iyi oynamadı. Önümüzde yeni bir süreç var. Eksiklerimizi tamamlayarakm devam etmemiz lazım” dedi.

Çaykur Rizespor galibiyetini yüksişe geçmenin ilk adımı olarak görmek istediklerini söyleyen Başkan Ali Çetin, “Ben hem takımımıza hem de teknik ekibimize güveniyorum. Bundan sonra kazanarak yolumuza devam edeceğiz. İlk yarı sonuna kadar 23 puanın üzerine çıkmamız gerekir. Ancak böyle bir durumda rahat nefes alabiliriz” diye konuştu.

Takıma sahip çıkan taraftarlara da teşekkür eden Başkan Ali Çetin bilet fiyatlarının yüksekliğinden şikayet eden taraftar için, “20 lira süper lig maçı için çok pahalı değil” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..