REKLAMI GEÇ

BAŞKANIN BEİN İSYANI

BAŞKANIN BEİN İSYANI

Yayıncı kuruluşun ödeme yapmaması Denizlispor Başkanı Ali Çetin’i de isyan ettirdi. Çetin; “Bizler de sözler verdik ama ortada kaldık” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 17 Temmuz 2019 Çarşamba, 12:11

Süperlig kulüplerinin yayıncu kuruluş Bein Sports ile sorunları bitmiyor.  9 yıl aradan sonra süperlige çıkan ve yeni bir kadro oluşturmaya çalışan Denizlispor bu süreçten en fazla yara alan kulüplerden biri olarak öne çıktı.

Spor Toto 1. Lig’i şampiyon olarak tamamlayan buna karşın kasasına tek kuruş koyamayan yeşil siyahlılar şu ana kadar iç transferde iki futbolcuya dış transferde ise 7 futbolcuya imza attırdı.

Transfer bütçesini şimdilik Yakutal firmasından gelen sponsorluk geliri, localar ve yönetim kurulundan karşılayan Horozlar tıkanma noktasına geldi.

Sezon başında yaklaşık 50 milyon liralık kaynak bekleyen Denizlispor ve ligdeki diğer kulüpler iki kez süre isteyen yayıncı kuruluşa müsaade etseler de bekledikleri ödemeyi alamadı.

Denizlispor Başkanı Ali Çetin de bu duruma isyan etti. Çetin kendilerinin de planlama yaptıklarını buna karşın ortada kaldıklarını belirterek, “Yeni sezona başlıyoruz. Kulüplerin kaynağa en fazla ihtiyaç duydukları dönem bu dönem. Herkes futbolcusuna söz verdi bekliyor. Transfer yapacak bekliyor. Teknik kadrosuna ödeme yapacak bekliyor. Mali kriter dosyası geldi bekliyor. Bu sorun sadece bizim değil tüm Türkiye’deki futbol kulüplerinin ana sorunu. Bunun bir an önce çözülmesi lazım. Bizler söz veriyoruz, ortada kalıyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..