REKLAMI GEÇ

BEDAVA YÖNETİCİLİK

BEDAVA YÖNETİCİLİK

Denizlispor’da bir süredir maaşlarını düzenli alamayan personele bayram önü maaş ödemesi yapmak isteyen Başkan Mustafa Üstek’e yönetiminden şok. Bazı yöneticiler istenilen 5 bin lirayı vermek istemedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 14 Haziran 2018 Perşembe, 15:33

Denizlispor’da bir taraftan transfer çalışmaları sürerken bir yandan da yönetimin neden olduğu sıkıntılar öne çıkıyor. Yeşil siyahlılarda bugün personele yapılacak maaş ödemesi ilginç gelişmelere sahne oldu.

Başkan Mustafa Üstek’in bir cenaze törenine katılmak üzere kentten ayrıldığı sırada kulüp personelinin maaşlarının ödenmesi için yönetim kendi arasında para toplamaya çalıştı.

İddialara göre bazı yöneticiler istenilen 5’er bin lirayı vermek istemedi. Bu durum maaş ödemesinin geç yapılmasına neden oldu. Yönetim kendi içinde eksiği tamamlayarak personel maaşlarını ödese de 5 bin lirayı veremeyen yöneticilerin ilerleyen dönemde Denizlispor’a nasıl kaynak aktaracakları endişe konusu oldu.

Yeşil siyahlılarda geçen dönemden görevde olan yöneticiler ile ilgili sorun yaşanmadığı, yeni yöneticilerden bazılarının ödeme yapmadığı ileri sürüldü. Bayram sonrası yapılacak yönetim kurulu toplantısında bu konunun gündeme gelerek, kaynak temin etmeyecek yöneticilerin istifasının isteneceği de iddia edildi.

Diğer yandan 5 bin lirayı vermeyen yöneticilerin nasıl ve kimler tarafından yönetici yapıldıkları da kamuoyu tarafından sorgulanıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..