REKLAMI GEÇ

BEDELSİZ GÖNDERİLDİ DEN HAAG’A GİTTİ

BEDELSİZ GÖNDERİLDİ DEN HAAG’A GİTTİ

Denizlispor’un geleceğe yatırım yapmak amacıyla kadrosuna kattığı fakat sezon başında gönderilen Bilal Ould Chikh, Hollanda Ligi’nde sahne alıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 3 Ekim 2019 Perşembe, 11:10

Denizlispor’un sezon başında bğenmeyip gönderdiği Bilal Ould-Chikh şimdi Hollanda ligi takımlarında Ado Den Haag takımının formasını terletiyor.

Yeşil siyahlıların geçen sezon devre arasında kadrosuna kattığı oyuncu takımı Utreht’ten sakatlığı nedeniyle ayrılmıştı. 22 yaşındaki futbolcuyu geleceğe yatırım olarak bedelsiz alan yeşil siyahlılar oyuncusundan hiç faydalanamamıştı.

Geçen sezon ligin son bölümlerinde tamamen iyileşen hatta Teknik Direktör İldiz tarafından maç kadrosuna da dahil edilen Faslı oyuncu buna karşın süre alamamıştı. Şampiyonluğa oynayan takım içinde kendine yer bulamayan futbolcu umudunu yeni sezona taşıdıysa da teknik ekibin raporu doğrultusunda takımdan ayrıldı. Cüzi bir ücret belirlenen futbolcu bu ücreti de yine yeşil siyahlı kulübe bırakarak Hollanda yolunu tuttu. Den Haag ile anlaşan futbolcu 8’nci haftası oynanan ligde üç kez ilk 11 gördü üç kez de oyuna sonradan dahil oldu.

Genç orta saha oyuncusu takımının AZ Alkmar ile oynadığı karşılaşmada da ilk 11’de başlamıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..