REKLAMI GEÇ

BENİM ADIM YÜCEL İLDİZ

BENİM ADIM YÜCEL İLDİZ

Denizlispor’un teknik patronu İldiz dünkü idman öncesi soruları yanıtladı. Eleştirilere yanıt veren deneyimli hoca; “Benim adım Yücel İldiz. Futbolda bir kaç günlük deneyiyim var” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 2 Ekim 2019 Çarşamba, 11:04

Spor Toto Süper Lig’de iki iç saha maçını kaybeden Yukatel Denizlispor’da Teknik Direktör Yücel İldiz soruları yanıtladı, eleştirilere cevap verdi. Dünkü çalışma öncesi açıklamalarda bulunan İldiz, ligin geride kalan 6 haftalık dilimini Milli maç arasıyla ikiye ayırdı, her iki bölümü farklı değerlendirdi.

Yıllar sonra mücadele ettikleri süper lige zor bir fikstür ile başladıklarını söyleyen İldiz, İlk etabı iyi geçirdik fakat ikinci etapta skorlar istediğimiz gibi gelişmedi. İç sahada iki maç kaybetmek bizim adımıza hoş olmadı. Özellikle Konyaspor maçının ikinci yarısında istediğimiz oyunu oynayamadık. Daha sonraki Kayserispor maçında çok iyi mücadele ettik. Berabere kaldık ama farkı kaçırdık” dedi.

KASIMPAŞA MAÇI TRAJİK BİR MAÇ
1-0 kaybedilen Kasımpaşa maçını trajik bir maç olarak yorumlayan İldiz, “İnanılmaz goller kaçırdık” dedi. Skorlara bakıldığında ikinci etabın kendileri için iyi geçmediğini söyleyen İldiz, “Bu bölümü iyi bitirmek istiyoruz. Malatya’da son derece zorlu bir müsabaka oynayacağımızın bilincindeyiz. Deplasmanda elimizden geldiğince iyi futbol oynamak, puan ya da puanlar almak adına her şeyi yapmak istiyoruz” diye konuştu.

ŞANSSIZLIKTAN YAKINDI
İlk etapta olumlu maçlar oynadıklarını fakat ikinci bölümde şanssızlıklar yaşadıklarını hatırlatan İldiz, “Bu şanssızlığı kırmak istiyoruz. Konya maçının ikinci yarısında istem dışı geri çekilme oldu. Nedenini bilmiyorum… İstediğimiz pek çok şeyi yapamadık. Ama yine de pozisyon vermedik. Son oynadığımız maçta ise şanssızdık. Bundan sonraki süreçte futbolun gereği neyse onu yapacağımız. Bir maçın kazanılma yüzdesi neyse onun peşinden gideceğiz. Sahada futbol adına gereken mücadeleyi gösterip şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz” diye konuştu.

SKOR KAYGISI OLMADAN MAÇLARA ÇIKACAĞIZ
Taviz vermeksizin kendi oyunlarını sahaya yansıtacaklarını kaydeden İldiz, “Futbolda bazen istedikleriniz olmayabiliyor. Top çizgiyi geçecek. Sen iki maçta her şeyi yaptık ama top çizgiyi geçmedi. İşler iyi gitmediği zaman da eleştiriler olacaktır. Bunlara saygı duyarız. Hiçbir şekilde hem şahsım adına hem de Denizlispor olarak skor kaygısı olmadan her müsabakaya çıkacağımızı söylemek istiyorum. İnşallah bu kez futbol şansı yanımızda olur ve topları içeri sokarız. İki haftada kaçırdıklarımızı bu maçta atmak istiyoruz” dedi.

BENİM ADIM YÜCEL İLDİZ
Deneyimli teknik adam sözlerini şöyle sürdürdü: “Benim adım Yücel İldiz…. Takdir edersiniz ki; futbolun içinde bir kaç günlük tecrübem var. Her türlü eleştiriye açığız. Tabiki olacak bunlar. Denizlispor olarak biz her müsabakada gereğini yapacağız. Hem skor olarak hem de futbol adına istediğimiz günleri yakalayacağız. Yeni bir takım olmak hiç kolay değil. Her şeyin bir anda olması beklenemez. Bunları başarmaya çalışıyoruz”

RODALLEGA BASKIYI KALDIRIR
Gazetecilerin son maçlarda sıklıkla gol kaçıran Rodallega ile konuşup konuşmadığına ilişkin sorusuna yanıt veren İldiz, “Tabiki görüştüm. Tüm oyuncularımla görüşüyorum. Savunmamızda da direkten dönen toplar var. Burada da bir şeyler oldu. Lider oyuncumuz olduğu için Rodallega’nın kaçırdığı goller öne çıkıyor ama o baskıyı kaldıracak olgunluk ve tecrübeye sahip. -Hocam iyiyiz, kötü giden bir durum yok kaçırdıklarımızı da atacağız- dediler. Onların üzerine de baskı oluşturmuyoruz. Negatif bir durum olsa zaten taraftar da takımı çağırıp alkışlamaz. Biz tavırdan, neticeden biliriz. Bu konuda baskı uygulamak istemiyorum oyuncularıma. Özellikle de Rodallega’ya. Ama bu mevkide oynayan oyuncular ister istemez o baskıyı hisseder. Bir tane attı mı gerisi gelir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..