REKLAMI GEÇ

BEŞİKTAŞ 1 DENİZLİSPOR 0

BEŞİKTAŞ 1 DENİZLİSPOR 0

Denizlispor zorlu Beşiktaş deplasmanında 70’nci dakikada N’Koudou’nun sayısına engel olamayınca sahadan puansız ayrıldı 1-0.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 10 Kasım 2019 Pazar, 20:54

Süper Lig’de Beşiktaş’ın konuğu olan Yukatel Denizlispor haftayı puansız kapattı. Yeşil siyahlılar sezonun en iyi oyunlarından birini ortaya koyduğu maçın 70’nci dakikasında N’Koudou’nun sayısına engel olamadı. Rodallega’nın haftalar sonra forma şansı bulduğu maçta her iki takımın karşılıklı pozisyonları ile geçen ilk yarıdan gol sesi çıkmadı. İkinci yarıda temponun daha da arttığı maçta N’Koudou’nun tek sayısı ev sahibi için yeterli oldu.

Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde Recep Niyaz ve Kibong’a şans verdiyse de skoru değiştirecek fırsatı bulamadı.

MAÇTAN DAKİKALAR:
7′ Sağ kanattan gelişen Denizilspor atağında Olcay yerden ceza alanına bıraktı, Rodellega’nın şutu az farkla auta çıktı.
25′ Elneny’nin ceza alanı dışından şutu yandan auta çıktı.
28′ Rebocho’nun ara pasında topla sol çaprazda buluşan Ljajic ceza alanına sokuldu, yerden sert şutu direk dibinden auta çıktı.
30′ Rebocho’nun sol kanattan yerden içeri çevirdiği topa ceza alanı içinde Diaby dokundu top kaleci Stachowiak’ta kaldı.
32′ Aissati’den aldığı topla buluşan Rodellega ceza alanı dışından vurdu top kaleci Karius’ta kaldı.
35′ Barrow’un düşürümesi ile kazanılan serbest vuruşu Rodallega kullandı. İki direğin buluşutuğu noktaya gönderdiği şutunu Karius kornere çeldi.
44′ Beşiktaş atağında Atiba’dan seken top önünde kalan Burak Yılmaz, kafa ile önüne aldı çaprazda karşı karşıya pozisyonda sert vurdu top kaleci Stachowiak’tan döndü.
52′ Rodallega’nın pasında topla buluşan Barrow sol çaprazda ceza alanına girer girmez vurdu, Gökhan’dan seken top direk dibinden kornere çıktı.
58′ Beşiktaş kontra atağında orta sahadan aldığı topla ceza alanına kadar sokulan Ljajic karşı karşıya pozisyonda sert vurdu top kaleci Stachowiak’tan oyun alanına döndü.
69′ Elneny’in ceza alanına gönderdiği topla arka direkte buluşan Burak kontrol edip vurdu, Mustafa Yumlu araya girdi ve topu kornere çeldi. Ev sahibi mutlak bir golden oldu.
70′ Ceza alanı içinde sol çaprazda topla buluşan N.Koudou, Lopes’ten sıyrıldı yerden sert vurdu top kaleci Stachowiak’ın altından filelerle buluştu 1-0.
84′ Recep’in içeri çevirdiği topa Mustafa Yumlu ön direkte dokundu, top kaleye paralel gitti.
92′ Beşiktaş ceza alanına kaldırılan topa Rodallega yükseldi indirdiği topla Sapunaru buluştu. Müsait durumda topa vuramayan Sapunaru, Vida ile mücadelesi sonrasında yere düştü ve yeşil siyahlılar net bir fırsattan oldu.

BEŞİKTAŞ 1 DENİZLİSPOR 0
STAT: Vadofone Park
HAKEMLER: Özgür Yankaya, Mehmet Metin, Mehmet Kısal
BEŞİKTAŞ: Karius, Ruiz, Rebocho, Vida, Gökhan Gönül, Caner Erkin (61′ N’Koudou) Atiba, Okan Çınar, Elneny, Ljajic (75′ Boyd) Burak Yılmaz, Diaby ( 86′ Oğuzhan Özyakup)
DENİZLİSPOR: Adam Stachowiak, Lopes, Mustafa Yumlu, Zakarya, Sapunaru, Murawski, Aissati (63′ Sacko) Olcay Şahan, Sackey (79′ Kibong) Rodallega, Barrow (71′ Recep Niyaz)
GOL: 70′ N’Koudou (Beşiktaş)
SARI KART: Caner, Gökhan (Beşiktaş) Barrow, Sackey (Y. Denizlispor)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..