REKLAMI GEÇ

Bilet fiyatlarında ikinci kez indirime gidildi

Bilet fiyatlarında ikinci kez indirime gidildi

Denizlispor yönetimi yeni sezon bilet fiyatlarında ikinci kez indirime gitti. Daha önce satışa çıkan kombinelere yeterli ilginin gösterilmeyişi yeşil siyahlı kurmayları adım atmaya zorladı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 3 Temmuz 2019 Çarşamba, 14:10

Denizlispor yönetimi kombine fiyatları nedeniyle taraftarın eleştiri odağındaydı. Bu nedenle bilet fiyatlarında daha önce indirim gerçekleştiren yeşil siyahlı kurmaylar bugün yeni bir indirimin daha yaptı.
Yeni fiyatların 20 Temmuz’a kadar geçerli olacağı açıklanırken yeşil siyahlı kurmaylar taraftarlardan bilet fiyatları konusunda çok şikayet aldıklarını açıkladı.

Yeni fiyatlandırmaya göre B ve D üst tribün bilet fiyatları 2500 liradan 2 bin liraya, A ve E üst tribün biletleri 1250 liradan bin liraya, maraton tribünü 900 liradan 720 liraya öğrencilere ise 675 liraya, kale arkası tribünü 350 liradan 300 liraya öğrencilere ise 250 liraya indirildi.

Yeşil siyahlılar loca fiyatlarında indirime gitmedi ve satıyın 100 bin liradan yapılacağını kaydetti. İndirimli biletler yarından itibaren satışa çıkacak.

Diğer yandan yeşil siyahlı kulübün kombine satışlarına beklediği ilginin gösterilmediği şu ana kadar 200’den biraz fazla kombine bilet satıldığı ileri sürüldü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Eren 20   -  Bağlantı 3 Temmuz 2019, 16:26

Bu fiyatlara yine kombine alınmaz. Yönetimin ekonomik krizden haberi yok galiba.