REKLAMI GEÇ

BİLET ZAMLANDI TARAFTAR ARTTI

BİLET ZAMLANDI TARAFTAR ARTTI

Denizlispor takımı taraftarı ile arasını düzeltiyor. Kendi evinde üst üste maç kayıplarından sonra taraftarını da kaybeden Horozlar, zamlı bilete rağmen Başakşehir maçında tribünlerin yarısını doldurmayı başardı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 9 Aralık 2019 Pazartesi, 10:05

Denizlispor’da yönetimin yanı sıra takımın da taraftar ile sancılı bir ilişkisi var. Geçen sezon takımın şampiyonluğundaki en büyük itici güç olan taraftarlar, yeşil siyahlıların iç sahadaki Konyaspor, Kasımpaşa, Fenerbahçe ve Sivasspor yenilgilerinden sonra tribünleri tark etmeye başlamıştı.

Saha içindeki başarısız skorların yanına yönetim ve taraftar arasındaki gerginlikler de eklenince hızla kan kaybeden tribünler Çaykur Rizespor maçında 6500 kişiyi ancak toplayabilmişti. O karşılaşmada kombine sahibi 3900 kişi maça bile gelmemişti.

Yeşil siyahlıların Çaykur Rizespor’u evinde devirdikten sonra Gazişehir Gaziantepi deplasmanda yenmesi ve ortaya koyduğu iyi futbol taraftarı ile arasını yeniden düzeltmeye başladı.

Başakşehir karşılaşmasında yaklaşık 9500 taraftar takıma destek oldu. Kale arkaları, maraton ve kapalı alt tribünlerinde büyük boşluklar gözlenirken kapalı üst tribünleri ise taraftarların yer değiştirmesi ile tamamen doldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

burak solak   -  Bağlantı 9 Aralık 2019, 20:43

maraton da çarşı izninden gelen askerlerle doluydu. Nasıl aldınız bilet diye sorduğumuzda komutanlarının ayarladıklarını söylediler. Yani şu ki maratona kombineliler hariç bilet parası veren yoktu

onur   -  Bağlantı 9 Aralık 2019, 13:50

bedava bilet yüklendi diye yazanlar vardı. aksi olmadıysa kimse 100tl bilet almazdı….