REKLAMI GEÇ

BİLETLER SATIŞA ÇIKIYOR

BİLETLER SATIŞA ÇIKIYOR

Lider Denizlispor, pazar günü Altınordu’yu konuk edecek. Zorlu maçın biletleri bugünden itibaren satışa çıkıyor. Maçta tüm tribünlerin dolması bekleniyor.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 5 Şubat 2019 Salı, 09:35

Spor Toto 1. Lig’de liderlik koltuğunda oturan Denizlispor, pazar günü sahasında Altınordu’yu konuk edecek. Yeşil siyahlı yönetim Denizlispor için büyük önem taşıyan karşılaşmanın biletlerini bugünden itibaren satışa çıkarıyor.

Bu sabah saat 10:00’dan itibaren hem internet ortamında hem de stat önündeki gişelerde bilet satışı başlayacak.

Yeşil siyahlı kulüpten yapılan açıklamada maç günü yaşanabilecek yoğunluğun önüne geçmek için taraftarların biletlerini şimdiden almaları istendi.

Diğer yandan zorlu karşılaşmanın bilet fiyatları da belirlendi. Buna göre Gold ve Vip tribün biletleri 100, B Üst ve D üst tribün biletleri 35, A Üst, A Alt, E Üst ve E Alt tribün biletleri 25, Maraton tribünü 15, kale arkası ve misafir tribün biletleri ise 10 liradan satışa çıkacak.

Diğer yandan yeşil siyahlı kurmaylar Altınordu maçında tüm tribünlerin dolacağına inanıyor. Denizlispor Başkan Yardımcısı Yasin Özpek tüm taraftarlara çağrıda bulunarak tribünleri doldurmalarını istedi. Taraftar desteğinin böyle kritik haftalarda önemine değinen Özpek, “Denizlispor şampiyonluk yolunda ilerliyor. O sene bu sene diyoruz. Şampiyonluk inancı taşıyan herkesi tribüne davet ediyorum. İç saha maçlarımızda kayıp yaşamadan ligi şampiyon bitireceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..