REKLAMI GEÇ

BİR AY SONRA GÖREV DAĞILIMI

BİR AY SONRA GÖREV DAĞILIMI

Denizlispor yönetimi olağanüstü kongreden bir ay sonra görev dağılımı yaptı. Dün toplanan yönetim nihayet görev paylaşımını da aradan çıkardı. Başkan Çetin’e 6 yardımcı belirlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 5 Ocak 2019 Cumartesi, 12:27

Denizlispor yönetimi 6 Aralık’ta yapılan olağanüstü genel kuruldan bir ay sonra görev dağılımını gerçekleştirdi. Dün yapılan yönetim kurulu toplantısında gerçekleşen görev dağılımında Başkan Ali Çetin’e 6 yardımcı belirlendi.

Yeni görev dağılımına göre Taner Atilla, Engin Şahin, Nevzat Yakı, Kaan Şanlıkan, Salih Özcan ve Yasin Özpek başkan yardımcısı olarak belirlendi.

Horozlarda başkan yardımcılarının faaliyet alanları ve asbaşkanlar da belirlendi. Buna göre Profesyonel Şubeden Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak Engin Şahin belirlendi. Profesyonel Şube Sorumlusu ise Asbaşkan Ali Fırat oldu.

Taner Atilla, Mali İdari ve Hukuki İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı oldu. Atilla ayrıca basın ve halkla ilişkilerden de sorumlu oldu. Fikret Onur ise Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkan olarak görevlendirildi.

Genç başkan yardımcısı Kaan Şanlıkan, altyapıdan sorumlu tutuldu. Bu birimin asbaşkanı olarak ise Uğur Coşkun belirlendi.

Nevzat Yakı AR-GE’den ve Mağazadan Sorumlu Başkan Yardımcısı oldu. Mahmut Akarsu bu birimin asbaşkanı olarak belirlendi.

Başkan Yardımcısı Engin Şahin’e Statyum Sorumluluğu verildi. Hasan Önder de bu birimin asbaşkanı oldu.

Sağlık işleri sorumluluğu başkan yardımcısı Salih Özcan’a verildi. Reklam sorumluluğu ise Kaan Şanlıkan ile Reklamlardan Sorumlu Asbaşkan Can Cesur’a verildi.

Tesisler Engin Şahin ve İsmail Bay’ın sorumluluğuna verildi. Taraftar ise Bakan Yardımcısı Yasin Özpek’in faaliyet alanı olarak belirlendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..