REKLAMI GEÇ

BİRİNCİOĞLU KARARLARI İLE HOROZU ÇİLEDEN ÇIKARDI

BİRİNCİOĞLU KARARLARI İLE HOROZU ÇİLEDEN ÇIKARDI

Denizlispor, Bülent Birincioğlu’nun yönettiği maçlarda bu güne kadar hiç kazanamadı. Bir tesadüf mü bilinmez ama Birincioğlu Malatya’da yeşil siyahlıları adeta çıldırttı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 5 Ekim 2019 Cumartesi, 13:55

Denizlispor dünkü maçta Yeni Malatyaspor’a 5-1 kaybetti. Horozlar bu yenilgi ile maçın orta hakemi Bülent Birincioğlu’nun idare ettiği karşılaşmalarda kazanamama geleneğini sürdürdü.

Trabzon Bölgesi hakemi Birincioğlu kararları ve kartları ile Denizlispor’u adeta çıldırttı. Yeşil siyahlı futbolculara 6 kez sarı kart gösteren Birincioğlu, kartına genellikle itirazlar nedeniyle başvurdu.
Maç içinde ikili mücadelelerde çok kolay düdük çalan ve bu kararlarında her nedense Denizlispor aleyhine fauller çalan Birincioğlu ilk golde penaltı pozisyonuna neden olan orta öncesinde de haksız bir karar vererek Horozların tepkisini çekmişti.

Karşılaşmanın ikinci yarısının başlarında Denizlispor’un golünü ofsayt gerekçesi ile iptal eden Birincioğlu, yeşil siyahlıların ısrarına rağmen VAR’a gitmeyi tercih etmedi ve horozların bariz bir golünü yedi.

Yine bu bölümde yeşil siyahlıların oyunu dengelediği bir sırada ikinci kez penaltı noktasını işaret eden Birincioğlu kendisini yere bırakan ve hakemi aldatan Fofana yerine Denizlispor’u cezalandırdı.

Oyunun kalan bölümünde de yeşil siyahlılar aleyhine pek çok düdük çalan Birincioğlu, Horozların maça ortak olmasına imkan vermedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..