REKLAMI GEÇ

Bizati: Takım olma yolundayız

Bizati: Takım olma yolundayız

Tekden Denizlispor Teknik Direktörü Bizati takım olma yolunda ilerlediklerini söyledi, daha iyi futbol oynamak istediklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 15 Eylül 2014 Pazartesi, 11:03

Tekden Denizlispor’un Bucaspor’u uzatma dakikalarında Andanov’un attığı penaltı golü ile yenmesinin ardından Teknik Direktör Özcan Bizati maça ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bizati yeşil siyahlı ekibin iyi bir takım olma yolunda ilerlediğini söyledi, bunun emarelerini iki lig maçında da gördüğünü kaydetti.
Kurt hoca, “İki lig maçında da geriden geldik. Adana Demirspor deplasmanında geriye düştüğümüz maçta beraberliği yakaladık. Öne de geçebilirdik. Buca karşısında da geriye düştük. Özellikle maçın ikinci bölümünde oyunu forse ettik. Mağlubiyeti galibiyete dönüştürdük. Bu bizim iyi yolda olduğumuzun göstergesi. İyi bir takım olma yolunda ilerliyoruz. Takım olmayı başardığımız takdirde rahat maçlarımız olacaktır” diye konuştu.

Bucaspor maçında oyuna hızlı başladıklarını fakat oyunu rakip kale önünde oynadıkları dakikalarda pozisyon üretemediklerini hatırlatan Bizati, “Golü yedikten sonra oyundan biraz düştük. Fakat devre arasında kendimizi toparladık ve oyuna tekrar ağırlığımızı koyduk. Aldığımız galibiyetle kendi evimizde iyi bir başlangıç yapmış olduk. Hedefimiz iç saha maçlarında kayıp yaşamamak. Ne olursa olsun evimizde maç kaybetmek istemiyoruz. Etkili ve güzel bir futbol ile taraftarlarımıza galibiyetler yaşatmak düşüncesindeyiz” diye konuştu.

Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar ise maçın büyük bölümünde üstün oynadıklarını belirterek, “Oyunun belli bölümlerinde kullandığımız gereksiz yüksek toplar bize karşı atak olarak geri döndü. Bunun üzerine çalışacağız. Maçın en kötü berabere bitmesi gerekirdi. San dakika penaltısı ile bir puandan olduk” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..