REKLAMI GEÇ

BU ŞÖLENİN FİYATI OLMAZ!

BU ŞÖLENİN FİYATI OLMAZ!

Denizlispor pazar günü Karabükspor’u ağırlayacak. Yeşil siyahlıların şampiyonluk kutlaması yapacağı karşılaşmanın biletlerine küçük oranda zam yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 7 Mayıs 2019 Salı, 13:48

Spor Toto 1. Lig’de lider Gençlerbirliği’ni deplasmanda devirerek büyük bir avantaj yakalayan Denizlispor, pazan günü evinde şampiyonluğunu ilan edecek.

Yeşil siyahlılar ligden düşen Karabükspor’u ağırlayacak. Denizli Atatürk Stadı’nda oynanacak mücadele saat 16:30’da başlayacak. Yeşil siyahlı taraftarların tüm tribünleri doldurmasının beklendiği maç öncesi Denizlispor yönetimi hem Karabükspor kurmayları hem de Türkiye Futbol Federasyonu ile temasa geçerek misafir seyircisine ayrılan alanında kendilerine bırakılmasını isteyecek. Yeşil siyahlı kurmaylar tarihi şampiyonluk kutlamasının yapılacağı sezonun son iç saha maçında bilet fiyatlarında küçük bir artış yaptı.

Karabükspor maçını takip edecek taraftarlar için Gold ve VIP biletler 120,  Kapalı A-üst ve alt ile kapalı E üst ve alt tribün biletleri 35, kale arkası ve misafir takım tribün biletleri 10’ar liradan satışa çıkarıldı. Denizlispor yönetimi maraton tribün biletlerinin fiyatını bu akşam gerçekleştireceği yönetim kurulu toplantısında belirleyecek.

Satıştaki biletlerden almak isteyen taraftarlar stat önündeki gişelerden akşam 18:00’kadar alabilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Ferdi bey   -  Bağlantı 7 Mayıs 2019, 19:35

Olmadi bu fiyat artişi.tüm statda bu bilet artislari 50 bin tl ek gelir getirir.yil boyu stadi dolduran insanlar çocuklarinin rısklarindan keserek oraya geldiler.50 bin tl ek gelir elde edicem diye bu deymezdi denizlispor yönetimi.

MESUT ÇELİKDEMİR   -  Bağlantı 7 Mayıs 2019, 15:36

O SENE BU SENE PAMUK ELLER CEBE