REKLAMI GEÇ

BURAK ÇALIK: HATAY’DA İŞİMİZ ZOR

BURAK ÇALIK: HATAY’DA İŞİMİZ ZOR

Denizlispor’un deneyimli kanat oyuncusu Burak Çalık, Hatayspor deplasmanın zor geçeceğini söyledi, “Koşullar ne olursa olsun kazanarak Denizli’ye dönmek istiyoruz” dedi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 30 Ocak 2019 Çarşamba, 10:24

Denizlispor’un flaş isimlerinden Burak Çalık dünkü çalışma öncesi soruları yanıtladı. Bu sezon çıktığı 17 lig maçında attığı 6 golün yanı sıra asistleri ile de öne çıkan futbolcu önlerindeki Hatayspor maçının Adana Demirspor maçından daha da zor geçeceğini kaydetti.

Ligin ikinci yarısında şampiyonluk parolası ile sahaya çıkan takımlarla karşılaştıklarını ve yollarını kayıpsız devam ettiklerini kaydeden Burak, “Saha şartları ve bulundukları pozisyon itibariyle Hatayspor maçı, Adana Demirspor maçına göre çok daha zor geçecek.  Kazanmak için gidiyoruz. Kendi oyunumuzu oynayıp istediğimizi alacağız. İyi mücadele ediyoruz, iyi oynuyoruz. Sezonun sonuna kadar üstüne katarak gitmek istiyoruz” dedi.

Lider olmanın keyif verdiğini kaydeden deneyimli futbolcu, “Lig uzun maraton. Önemli olan süperlige çıkmak. Birincilik, ikincilik gibi bir derdimiz yok. süreç içinde yer değiştirebiliriz” diye konuştu.

Finali lider olarak kapatmak istediklerini de kaydeden Burak Çalık, “Tabi liderken herkes seni takip etmeye başlıyor. Senin kaybetmeni bekleyecekler. Bunu avantaja da çevirebiliriz. Sonuçta tecrübeli isimlerden oluşan bir kadromuz var. Olabildiğince bu durumu

korumamız lazım… Umarım finalde direkt birinci olarak çıkmış oluruz Süper Lige. Daha çok maçımız var. Lig uzun bir maraton… Umarım bu performansımızı sürdürebildiğimiz kadar sürdürürüz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..